Administratorul EST TV vinde apa

6

După ce am vazut cu toții campaniile anti Apa Serv derulate la EST TV, e timpul să vedem și ce este în spatele acestora.
Corduneanu Dan, fostul șef al S.R.I. Neamț a ajuns administratorul firmei ce deține postul EST TV. În același timp, tot domnul Corduneanu administrează încă o firmă denumită DURAU S.A. firmă care vinde servicii de apă/canal în comuna Ceahlau. Dacă mă uit la factura de mai jos, nu știu ce înțelegeți dumneavoastră dar eu înțeleg că firma administrată de șeful EST TV vinde în Neamț apa mai scumpă decât compania APA SERV. Pai cum o fi  asta cu înfieratul prețului la televizor și prin spate … of of .

FACTURA APA NEAMT
FACTURA APA NEAMT

Dacă e să mergem mai departe vom observa că la începutul anului 2013, pentru o scurtă perioadă de timp, director general al Companiei Judeţene Apa Serv era chiar soția fostului șef al SRI actual șef peste EST TV, doamna ing. chimist Irina Corduneanu.
Așadar în Neamț la Apa Serv în mandatul Tărâță, directoarea generală era soția celui care administra o firmă ce vindea aceleași servicii ca și cele ale companiei de apă. O fi legal ? Ce face acum soția celui care administrează firma care vinde apă în comuna Ceahlau din județul Neamț ? Pai, este consiliera personală a domnului Culiță Tărâță și e platită din bani publici să  supravegheze firma Apa Serv în timp ce televiziunea administrată de soțul ei, domnul Corduneanu „se ocupă” de compania anti Apa Serv. Coincidența conicidențelor este că  nici la ora actuală Apa Serv nu a reușit să preia instalația de apă-canal din comuna Ceahlau din diverse motive și piedici.
Eu ca persoana pot fi suspectat de subiectivism având un contract de P.R. cu Apa Serv, dar faptele de mai sus sunt certe și incontestabile, iar daca fostul șef al SRI Neamț, domnul Corduneanu nu este într-o situație cel puțin imorală făcând o pasiune de familie din denigrarea companiei de apa, ar trebui să iasă la postul său TV sau dacă nu, ne oferim noi disponibilitatea de a ne deplasa cu o cameră de luat vederi oricând și oriunde pentru a-i oferi posibilitatea să explice cum stau lucrurile.
Nu ar fi rau ca domnul Corduneanu să iasă public și să împărtășească din experiența sa dobândită în piața privată de servicii apă/canal și poate ne explică și nouă cum e cu Legea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006, republicată 2013 care spune ca (1) Infiintarea, organizarea, coordonarea, gestionarea, monitorizarea si controlul furnizarii/prastarii reglementate a serviciului de alimentare cu apa si de canalziare la nivelul comunelor, oraelor, municipiilor, judetelor, precum si administrarea, exploatarea si asigurarea functionarii sistemelor publice de alimentare cu apa si de canalizare aferente acestuia constituie competente exclusive ale autoritatilor administratiei publice locale, pe care le exercita in conditiile legii.

Iosub Robert

PS: Atât de răi băieții ăștia de la EST TV… Să stea ei în casă cu specialistul în administrat rețele private de apă/canal și să nu îl scoată într-o emisiune unde să explice amatorilor de la Apa Serv cum se fac adevăratele afaceri cu apa ?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. vasile spune

  Tarata a nenorocit Petroforestul a lasat mii de oameni fara paine si acum vrea sa nenoroceasca Apaserv ca s-o cumpere el ieftin!!!!!!!!

 2. Alecs spune

  Pai astia care au ochi albastri se lipesc de cate un „baron” de asta cu tendinte bolseviste, ca se potrivsc la caracter.
  Sunt curios daca o sa investigheze cineva filiera prin care a strans Tarata averea, asa de la inceputuri!

 3. Nich spune

  E clar ca interesele primează…!

 4. Marius spune

  Unde dai si unde crapa. Hotul striga hotii.

 5. Raluca spune

  Astia care au lucrat in SRI nu trebuie sa stea cuminteii? E normal sa presteze pentru baroni precum Tarata?

 6. Petre spune

  Clanul Tarata nu se dezminte…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate