Adevărul despre firmele apropiate sau acoperite de SRI

23

Aflându-mă în calitate de jurnalist într-un adevărat război, ani de zile, cu o astfel de firmă despre care se spune că este acoperită sau favorizată de SRI, consider că am cunoștințele necesare să îmi exprim o opinie avizată.

În ultima perioadă vedem în spațiul public tot felul de discuții legate de acoperiții din servicii și de modul în care produc serviciile din România banii. A apărut chiar și o listă cu 10 firme suspectate a fi ”protejate” de SRI, iar una dintre aceste firme este TCE 3 Brazi, cea care administra la un moment dat Insula Mare a Brăilei.

Acum ani de zile, când foarte puțini jurnaliști din această țară pronunțau ”SRI”, publicația noastră avea mari probleme cu oameni din spatele acestei firmei TCE 3 Brazi care voiau să ne distrugă, și ”distrugă” nu e un cuvânt exagerat. Când spun de oamenii din spatele acestei firme, spun de persoane care nu erau nici pe departe parte componentă a unui serviciu, ci erau doar elemente care au ieșit neonorabil din breasla spionilor, dar oameni cu foarte multă influență, cum ar fi foștii șefi de unități județene SRI. Acești oameni din spatele TCE 3 Brazi aveau un fel de serviciu de spionaj paralel care funcționa în favoarea unui stat paralel, dar desigur că aveau și legături în sistem, oameni corupți care le sprijineau activitatea.

Din cauza celor din spatele firmei despre care se spune greșit că ar fi fost sprijinită de SRI, am fost anchetat în nu mai puțin de 8 dosare penale făcute la Parchet, DNA, DIICOT etc. Am fost amenințat, am fost filat, interceptat, intimidat și tot ce se poate, motiv pentru care am studiat foarte atent tot mecanismul. Din capul locului pot spune că dacă firma TCE 3 Brazi ar fi avut protecția SRI și nu doar a câtorva corupți de prin servicii, la ora aceasta aș fi avut cel puțin un mandat de arestare din cele 8 dosare penale confecționate pe minciuni și care s-au finalizat cu clasare, nup sau faptele nu există. Măcar atât ar fi putut să facă un serviciu secret ca să îmi închida gura dacă aveau un interes la aceasta firmă care a avut foarte mult de pierdut din războiul cu publicația noastră. Dar nu a fost așa. Chiar am simțit în unele situații un sprijin nevăzut, posibil din partea unui serviciu, care a intervenit și a pus capăt unor abuzuri a căror țintă eram. Și mai mult de atât, de la firma TCE 3 Brazi au fost săltați cu mascații cei din conducerea firmei care fraudaseră fonduri europene și acum își așteaptă pedepsele. Dacă era o firmă acoperită sau susținută de un serviciu secret ofical, nu erau arestați directorii firmei pentru fapte de corupție.

Firma TCE 3 Brazi, ca multe altele, a fost o firmă ”protejată” și este în continuare ”protejată” de statul paralel format din foști securiși fugăriți din sistem aflați în slujba oamenilor cu mulți bani și care desigur au conexiunile lor cu oameni de la nivel înalt din statul roman. Ce vedem acum e lupta statului paralel, securist și bazat pe corupție care este disperat că nu mai are acces facil la banii publici și încearcă să pună presiune pe servicii, politică și media. O luptă între statul paralel și SRI în care SRI face mari greșeli de comunicare, neieșind public cu informații reale despre acest stat paralel care ”administrează” marea corupție din Romania și care deține propriile canale de comunicare și de formare de opinii folosite contra interesului național.

Concluzia mea ca om care am avut reale probleme create de marii corupți din România este aceea că ce vedem acum în spațiul public este în mare parte manifestarea disperării securiștilor care nu mai pot controla serviciile din România. SRI este din punctul meu de vedere un serviciu în care 99% dintre angajați sunt patrioți adevărați. Sumele cheltuite de securiști pentru reducerea mea la tăcere au fost atât de mari încât ar fi băgat la pușcărie orice nevinovat din această țară, deci nu pot să fiu atât de ipocrit încât să nu realizez că niște oameni cu mintea la ei au încurcat din umbră fiecare mișcare de ”exterminare” a mea. Ar trebui să fiu prea arogant să cred că de unul singur am învins un monstru ca TCE 3 Brazi, i-am facut să piardă milioane de euro și au mai fost și arestați o parte din ei. Ar fi o aroganță la fel de mare ca cea a inspectoratelor de poliție care anunță că fără niciun sprijin din umbră, la un control de rutină au fost depistate în portbagajul unei mașini 2 arme și câteva kg de droguri.

Așadar, nu luați de bune orice informații vi se servesc doar pentru că sunt spuse de un fost angajat al SRI sau alți deștepți la un post național de televiziune. Unde erau toți acești luptători pentru dreptate imediat după revoluție când serviciile erau încă pline de securiști care vegheau la cum se vinde toată industria țării, cum se distruge agricultura și cum se vând pe nimic toate terenurile și construcțiile din România? Desigur că nu erau la televizor să ne spună ce fac serviciile. Erau la cașcaval și acum le e frică de faptul că vine nota de plată și arată cu degetul spre alții.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
23 Comentarii
 1. SILVIU spune

  Am OMIS , a fost un caz in JUSTITIA Romana legat de MIneriada din 1991 CRAINICEANU FRUMUSANU , ACELA Este un caz , Dosar Lucrat de Securistii de care pomeniti si care mai sunt si astazi prin unele parti ale Sistemului , acolo sa ,, lucrat ,, in asa mod incat pana la pronuntarea unui verdict , solutii si parintii victimei au plecat din Lumea asta NAtural , nu prin interventii de alta natura gen ; D TINU , ANghelescu , IERBASU samd . SA mai auzit , aflat ceva ? NU a ramas cum sa STABILIT !

 2. Mircea Maria spune

  „Pupincurismul” unor români care au moștenit o mentalitate de slugi este notoriu. Deci „securiștii” români sunt răi în țara lor,iar cei străini, care au pus bocancii pe greabănul nostru, sunt „buni”! Buni de ce?!

 3. Severin Severin spune

  Trebuie pedepsiti draztic.

 4. Marian Botez spune

  CORECT .

 5. Clement Negurita spune

  La conducerea instituțiilor sunt multi din acei securisti duplicitari.

 6. Radu Dan Crișan spune

  Toată stima și respectul meu!!!Mincam rahat congelat in loc să mincam păine noastra traditonală și mai ales bună!!!!!

 7. Octavian Ionescu spune

  Ne conduce securitatea și acum

 8. Petru Lăcătuşu spune

  România ia atitudine,se va invata minte si va iesi la vot!!!!!

  1. Petre Vacaresteanu spune

   …şi ce faci cu votu’ ????Cu numărarea lor,se ocupă secu’,cei vânduți !!! Şi,au grijă,cum să iasă !! Vorba lui C.Tănase :” Sus ai noştrii,jos ai voştri,/ Iar votarăm toți ca proştii !!!!!”

  2. Petru Lăcătuşu spune

   Idea era sa nu mai votam penali si urmariti penali!Respect,!!!!

   1. Stefan spune

    Si cum facem cu dosarele facute la comanda?!„Penal” poate fi oricine!

  3. Viorica Manea spune

   Petru Lăcătuşu Pai unul are functia suprema ,ceilalti la fel

 9. Marian Mar spune

  Trebuie sa terminam cu leprele astea, cat mai asteptam?

  1. Ion Petre spune

   Corect ! Şi cu ce lepre îi înlocuim ? Că nu avem nimic mai bun. Ori vrei iar guvern tehnocrat, Asta vrea şi Iohannis, un guvern al lui şi al celor care mai vor să stoarcă ce se mai poate din țara asta. În nici un caz un guvern al românilor. Mai trebuie să vindem ceva din averea țării şi să cumpărăm corvete, transportoare, armament. Rachete Patriot de milioane de dolari bucata, ca să apărăm stăpânii noştri din vest, de rachete care ar putea veni din Orient. Dar obligatoriu, cumpărate de noi cu banii noştri, că suntem mai pricopsiți.

  2. Viorel Dani spune

   Ion Petre, așa făcea și Stefan cel Mare, inloc să lase Turcii să intre un Europa , se punea el scut cu armata de Moldoveni să nu treacă mai departe în Europa, așa se întâmplă și acum să ne facă CARNE DE TUN pentru Europeni

 10. Alexandru Chivu spune

  Și eu m_am săturat,mie lehamite,nimic nu mai e cum trebuie.Legile le respectă proștii,de furat viermii,numai au loc de cei sus puși,bani pensii nuuuuuuu că_i criză…..dar pensii speciale,bani miliarde ptr ei sunt … numai este criză nuuuuuuu

 11. Felice spune

  Domnul Robert sunteti un om curajos. Felicita! De asemenea eroi are nevoie judetul Neamt pentru a starpi Mafia si Masoneria. Amin.

 12. Dan spune

  Ai grija, sa nu pățești ca Berbeceanu. Ăștia sunt în stare de multe.

 13. Antohi Aurelia spune

  M-am săturat de acoperiți și descoperiți și …mama lor! Au cumva impresia că vor împărăți pământul?!

 14. Gheorghe Botezatu spune

  Din stema au dispărut muncitorii ii ii ii ii ii și taraniiiiiiiii……a mai rămas doar grâul care pleacă la export ……și vine sub forma de coca congelata ……pâinea noastră cea de toate zilele …..să vă fie voia in gat …mulțumim,,,,,PARTIDULUI …!!!!!??

  1. Luci Luri spune

   Lucrul ăsta se întâmplă de ani de zilele, nu de acum.

 15. Chiva Sandu spune

  Dar în România TOTUL este controlat. Despre ce vorbim?!

 16. Stefan spune

  99% „patrioti adevarati„?!Cred ca e o gluma!Sunt 100% patrioti adevarati, chiar mai mult daca ii luam in considerare si pe acoperiti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate