Citește și
2 Comentarii
  1. dragos spune

    Deci, cat costa m3 de apa potabila si m3 de apa menajera, in Piatra Neamt ? Preturile se incaseaza separat sau impreuna, la asociatiile de proprietari ? Doresc raspuns punctual !

  2. Privitor spune

    Lipsa de rusine e singura calitate din acesta imbrobodeala „manageriata” de acest gravitational si matele ziaristule. Problema pretului apei trebuia pusa in prima pagina a discutilor publice (nu ne facem ca suntem „ziaristi”-muncim, „combatem”). Cat despre investitiile pe buzunarul tuturor, iar malaiul impartit intre agamanii fara numar (famiglia politica nemteana) si famiglia „managerului” cu dare de mana, e singura realitate (de nivelul odioaselor practici ceapiste) prin care trebuie privit jaful practicat cu nonsalanta si neobrazare. Aici se vede fata hada a politicii de monopol practicata de societati ce vinde apa si indolenta administrativa a „politicienilor” nemteni. Verdictul final a tupeismului inconstient va fi decesul (falimentul)l acestor vaci nebune mulse desantant de dementi – numesc aici societatile astea injugate la interesele partinice si de grup colectivo-mafiot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate