Acum vom vedea adevărata față a PNL Neamț

3

pnlSăptămâna trecută consilierii liberali de la PNL au fost puși de un lider de-al lor sa facă o demonstrație de forță și să blocheze un proiect despre care ziceau că este al majorității conduse de PSD. Până aici e clar. Liberalii au aruncat cu un bumerang spre Ionel Arsene ca să-i arate cât de războinici sunt ei. Inevitabil, PSD, proaspăt blindat cu un vot masiv din partea nemțenilor care au participat la alegeri, cu siguranță nu va sta cu mâinile în sân și va lovi în PNL cu o forță de 10 ori mai mare și cu posibile victime colaterale.
E clar că de la PSD liderul formațiunii politice, care este și președintele Consiliului Județean, este cel care intră primul în războiul politic, ordonă, dar își și asumă totul, nelăsând răspunderea pe capul consilierilor sau al celor care execută linia stabilită de partid.
La PNL nu e așa. Liderii stau ascunși și îi trimit pe alții să se bată în locul lor. Acum problema este cine de la PNL va ridica mâna să prindă bumerangul aruncat de consilierii liberali. Are PNL vreun lider care să își asume acțiunea și să suporte cu bărbăție consecințele? Să răspundă acuzațiilor venite dinspre liderul PSD? Să atace în numele liberalilor? Sau cei care conduc PNL-ul nemțean îi vor lăsa iar pe sărmanii liberali din eșalonul 2-3, care au respectat o dispoziție de partid, să prindă bumerangul și să se julească la degețele?
Deocamdată aceasta este drama PNL Neamț: lideri care nu sunt capabili să își asume comenzile date și nu ies să deconteze nimic. Fraierii care muncesc sunt cei care o încasează de fiecare dată. Șefii PNL Neamț nu au înțeles încă ideea că să fii lider înseamnă în primul rând să îți asumi toate problemele, nereușitele, greșelile și acțiunile în forță ale echipei pe care o conduci, mai ales când echipa greșește chiar și fără acordul liderului. Uitați-vă în toată țara, un val de demisii în rândul șefilor de filiale PNL, la Neamț… nimic. Liderii stau ascunși să treacă valul.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. cititor40 spune

  Pe masura ce trec zillele,se vede tot mai clar cine sunt pnl-pdl cu alta palarie! Urmariti emisiunile tv unde sunt invitati usb-usr-soros,pnl:unii spun ca totul pute,ei sunt trimisi sa „vegheze”-maidegraba sa vegeteze- alti sa spuna cat de nociv este PSD! Ati vazut un reprezentant din aceste partide care sa spuna :este gresit ,noi asa vedem problema asa am fi facut,samd
  Daca te uiti in cv celor din usb-usr-soros,marea majoritate sunt specialisti in hau-hau. Cand vor apare adevaratii politicieni ROMANI care sa reprezinte opozitia? Se pare ca in u.s.a. se pornesc anchete privind implicarea lui sorors in alegerile-manifestarile anti Trump!
  Daca aveti timp cititi in Cotidianul de sambata art.”capitalul strain si saracia nu mai sunt cheia succesului”,merita citit!

 2. Paul spune

  Demisia Cozmanciuc, Leoreanu si Dragusanu! Daca nu era domnul Tapu PNL Neamt nu avea nici jumate din voturile luate. Forta domnul Rugen Tapu!

 3. FLORIN spune

  La Piatra Neamt nimic …..

  Pai cine sa-i scoata de unde stau ascunsi?

  Baba Frosa?

  Putea sa-i scoata cetatenii dindu-i afara prin vot din administratia Nemteana…nu s-a intimplat din cauza faptului ca sunt prosti patologici.

  Putea sa-i scoata DNA-ul,insa mai intii ar trebui sa-i scoata si pe ei cineva de unde se ascund din cauza coruptiei si a incompetentei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate