ACUM: Incendiu în Neamț

0
Imagine cu caracter ilustrativ

Pompierii nemțeni intervin în acest moment la un incendiu care se manifestă la nivelul unei locuințe, în comuna Borlești.

Din primele informații transmise de ISU Neamț, nu sunt persoane surprinse.

UPDATE:

Prin apel la 112 , în jurul orei 12:23, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Borlești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere, pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și pompieri voluntari din cadrul SVSU Borlești.
Incendiul se manifesta generalizat la o terasă din lemn amenajată la intrarea în locuință (bucătărie de vară) și în interiorul unei camere.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. Au ars terasa din lemn și bunurile materiale aflate pe terasă și în interiorul camerei (aparate electrice și electrocasnice, obiecte de mobilier, materiale textile etc). Au fost salvate bunurile materiale dintr-o cameră alăturată.
Nu au fost victime.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind acțiunea intenționată.”, a transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate