ACTUALIZARE ora 22.00 – Situația victimelor la Spitalul din Piatra-Neamț

0

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a transmis o actualizare a situației la ora 22.00:


În urma celor mai recente informații, vă comunicăm că zece pacienți internați în secția ATI afectată de incendiu au decedat.

Dintre aceștia, doi pacienți intubați la ATI, în timpul incendiului, și care se aflau, ulterior, în UPU pentru transferul la Iași.

Medicul de pe secție care a intervenit pentru salvarea vieții pacienților are arsuri pe 40% din suprafața corpului și primește îngrijri, starea acestuia fiind stabilă la acest moment, însă va fi transferat în secțiile speciale din țară.

Alte trei cadre medicale – un medic și două asistente – care au suferit răni în urma intervenției de a salva pacienții din secția ATI primesc îngrijiri.
Vom reveni cu informații
.

Informațiile pe care le primim sunt într-o continuă dinamică și ne străduim să le furnizăm în cel mai scurt timp posibil!
Vă mulțumim pentru înțelegere!
~

Citiți și:

Ministrul Sănătății vine la spitalul din Piatra-Neamț. Prima ipoteză: un scurtcircuit a provocat incendiul

(ULTIMA ORĂ) Ancheta incendiului de la ATI Piatra-Neamț, preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

(ACUM) Incendiu la secția ATI – Spitalul Județean Piatra-Neamț (FOTO/VIDEO)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate