Activități pentru copii: un proiect frumos al Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

0

Un proiect frumos nu depinde de vreme, de cât Soare este afară, ci de câtă lumină avem înauntrul nostru!

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț organizează în perioada 1 octombrie – 1 decembrie activități de dezvoltare personală, artistică și creativă pentru copii de toate vârstele.

Pentru mai multe informații contactați Asociația Născută Înger: Oana Apetrei 0748925802 – voluntara asociației, inițiatoare și responsabilă de proiect.

Prin acest proiect ne dorim să aducem în viața micuților lucruri care contează: prietenie, iubire, bunătate și speranță. Și atunci vom reuși cu toții să fim mai empatici la cei care sunt în jurul nostru și au nevoie de ajutor.

Reușim împreună să avem misiuni îndeplinite. Mulțumesc voluntarei îngerilor, Oana Apetrei, pentru inițiativă și pentru că sunt sigură că va aduce un plus de bine pentru copiii și părinții care vor participa.

Vă așteptăm la înscriere! Rog distribuire!

Odată cu derularea acestui proiect, ne dorim să vă învățăm lecții prețioase și că fiecare clipă are ceva de dăruit. Asociația Născută Înger și voluntarii îngerilor susțin educația și ne dorim să aducem un plus de bine în viața fiecărui participant, să putem sprijini prin aceste proiecte copii care provin din medii defavorizate, să descurajăm abandonul școlar și să încurajăm micuții către voluntariat.”
, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.


Cu această ocazie, reamintim celor care au posibilitatea financiară să ofere un mic ajutor că Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț încă mai am nevoie de rechizite, încălțăminte, treininguri și alimente pentru copiii care au început școala.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații:

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate