Acțiuni pentru siguranța cetățenilor, desfășurate de polițiști – Bilanțul unei zile în teren

0

La data de 22 mai a.c., în intervalul orar 11:00-15:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere siguranței traficului rutier, ocazie cu care au fost desfășurate următoarele activități:

– au fost constatate 23 de sancțiuni contravenționale, pentru abaterile constatate 18 conducători auto fiind scoși din trafic;

-au fost verificate 20 de autovehicule;

– au fost legitimate 35 persoane;

Polițiștii vor fi în continuare în teren, pentru prevenirea evenimentelor negative și asigurarea siguranței publice.

***

Tot pe 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au desfășurat o activitate preventivă, în rândul conducătorilor auto care efectuează transport de persoane și al autoturismelor aparținând școlilor de șoferi.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au distribuit autocolante preventive și au readus în atenție consecințele grave ale consumului de alcool sau droguri la volan.

Aceste demersuri fac parte din eforturile constante ale autorităților de a îmbunătăți siguranța rutieră și de a preveni accidentele cauzate de conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate