Actiuni ale politistilor nemteni

1

În ziua de 17 august lucrători din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt au actionat pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurantă publică, pentru prevenirea si combaterea faptelor comise cu violentă, pentru prevenirea furturilor din autoturisme, buzunare si de animale si pentru asigurarea fluentei traficului rutier si prevenirea evenimentelor rutiere.
În urma actiunilor desfăsurate, politistii au constatat 9 infractiuni, din care 4 de natură judiciară, 4 la regimul circulatiei si una de altă natură. Au fost aplicate 204 sanctiuni contraventionale în valoare de 27930 lei, au fost retinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule 9 permise de conducere si au fost retrase trei certificate de înmatriculare.
Exemple:
În ziua de 17 august a.c., în jurul orei 22.30, un echipaj din cadrul Sectiei de Politie Rurală nr. 5 Gârcina, l-a depistat pe I. V. de 17 ani din comuna Gârcina, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 157C fără a detine permis de conducere.
În cauză fost întocmit dosar penal.
În ziua de 17 august a.c., în jurul orei 17.25, un echipaj din cadrul politiei municipiului Roman, l-a depistat pe B. Irinel de 33 ani din comuna Stănita, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207 A, pe raza comunei Sagna, având o concentratie de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză fost întocmit dosar penal.
În ziua de 18 august a.c., în jurul orei 03.45, un echipaj din cadrul Politiei orasului Tg. Neamt, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe raza orasului. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, politistii au trecut la urmărirea acestuia, reusind să îl oprească pe strada Cetătii din Tg. Neamt. În urma verificărilor efectuate, politistii au stabilit că autovehiculul era condus de P. Mihai de 21 ani din comuna Pipirig, iar acesta avea o concentratie de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză fost întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. domnu' dan spune

    Extraordinar au actionat lucratorii, „pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurantă publică” ( :))), foarte tare exprimarea), da’ despre banii furati din masina Postei se mai aude ceva? Parca era mai tare sa fi rezolvat dosarul asta, decat sa faca dosar penal unui junior, care-si roda scuterul prin fata casei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate