Accident rutier cu o victima la trecerea de pietoni din zona librariei Miorita – Casa de cultura

4

Un sofer ce conducea un autovehicul inmatriculat in alta tara se pare ca nu a observat noua trecere de pietoni plantata intr-un mod foarte ciudat si foarte aproape de sensul giratoriu si a surprins si accidentat un pieton ce traversa regulamentar strada .
Pe langa pozitia foarte periculoasa a trecerii de pietoni, am observat ca unii soferi pietreni dau dovada de un cretinism fara margini deoarece in loc sa stea pe loc sa lase oamenii de la salvare sa isi faca treaba, ei insistau sa treaca prin multimea adunata si sa ruleze cu masinile la cateva zeci de centimetri de locul unde zacea victima. Noroc ca a venit cineva de pe o alta ambulanta si a oprit circulatia, ca in baza bunului simt al soferilor …..

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. carmen spune

  Daca ati fost martor la accident sau cunoasteti tinerii care au stat in permanenta langa accidentati sa ne contactati la telefon 0732 – 792033.
  Multumesc,

 2. ticu spune

  Sunt mai multe treceri de pietoni costruite ilegal,si in dispretul participantilor la trafic. Nu mar mira ca autorul accidentului,sa conteste legalitatea construirii trecerii de pietini in acel loc,si autoritatile neavand autorizatiile in regula(nu vorbesc de dispozitia de primar data si bagata in ochi de ordecate ori intrebi de autorizatie)sa fie bune de plata.

 3. domnu' dan spune

  „Un sofer ce conducea un autovehicol inmatriculat in alta tara…”.

  Pe sistem Claudiu Raducanu, care isi dorea achizitionarea unei masini tip iaht, as dori sa iau la cunostinta ce-i ala „autovehicol”, cati cai putere are, in ce tari se inmatriculeaza si cu ce difera el fata de autovehiculele banale.

 4. relu spune

  CIUDAT LUCRU ! cei de la POLITIE UNDE SUNT ? DIN MULTIMEA DE OAMENI CATI SUNT ADUNATI ACOLO, DACA CEL LOVIT ARE NEVOIE DE VREUN MARTOR ,DACA GASESTE 1 SAU 2 SA I PUPE ! DE MODUL CUM E PLANTATA TRECEREA ,NU AR FI SINGURA , MAI ESTE SI CEA DIN PIATA M.KOGALNICEANU VIZAVI DE COSMOS , UNDE CEI DE LA TAXI STAU CU AUTOTURISMUL CHIAR PE MARCAJ, ORI LANGA SCARILE CE COBOARA DE PE TROTUAR ! CEL PUTIN CU ASTA E TREABA VECHE ,DAR SE CONTINUA ASA . E BINE CUM E .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate