Actiune de proportii a politiei nemtene contra consumului de alcool la volan

0

14 echipaje de politie au plecat in aceasta seara in actiunea ce vizeaza depistarea soferilor care conduc in stare de ebrietate. Desi politistii au vizat soferii care au consumat alcool, au avut surpriza sa gaseasca si alte „chestii” la volan.
In comuna Bodesti unde, din spusele localnicilor, am inteles ca politistii de la postul comunal au doar rol decorativ, rutierii nemteni au avut surpriza sa gaseasca la volanul unei masini un tanar ce nu poseda permis de conducere, ba mai bause si o bere, probabil la PET de 2 litri .
Pe langa faptul ca un iresponsabil conducea baut si fara permis , am fost stupefiat de reactiile prietenilor acestuia care banuiau ca a fost chemata politia din Piatra Neamt de catre un „turnator”, deoarece tanarul respectiv conduce de mult timp asa in comuna Bodesti si stie toata lumea, iar dilema lor era cine este „turnatorul”, acesta neputand fi identificat din punctul lor de vedere pentru ca  erau prea multi care cunosteau starea de fapt. Ne intrebam oare printre cei care cunosteau acest lucru or fi fost si politistii din comuna sau seful de post care face parte dintre cei care rupeau camasa de pe ei spunand ca demisioneaza daca pleaca  Soric?
Nu stim exact ce fac politistii de la Bodesti dar acolo situatia aduce a anarhie . La penultima noastra vizita in Bodesti un localnic taiase poarta unui alt localnic cu drujba ca sa ajunga la cel care urma sa fie taiat, dar acesta nefiind acasa s-a multumit cu o incendiere .
Daca unii oameni din Bodesti isi permit sa faca asemenea lucruri inseamna ca nu prea le e frica de lege sau de cei care o reprezinta pe teritoriul comunei.
Speram sa vedem cat mai multe astfel de actiuni din partea  politiei nemtene, deoarece nimeni nu vrea sa se intalneasca pe strada cu o masina condusa de un om in stare de ebrietate .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate