Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Acțiune de ecologizare în cartierul Văleni II din Piatra-Neamț. Peste o tonă de deșeuri adunate

Cu ocazia acțiunii care se desfășoară la nivel național –  „Let’s do it România”, Primăria Municipiului Piatra-Neamț prin Direcția de Asistență Socială s-a alăturat astăzi, 14 septembrie, evenimentului de ecologizare printr-o acțiune de curățenie în cartierul Văleni II.

Sunt un susținător al campaniilor de ecologizare derulate la nivel național,  iar municipalitatea pietreană se alătură prin realizarea de acțiuni punctuale în orașul nostru. Cele 400 de persoane, majoritatea de etnie rromă, și-au ecologizat singuri zona în care locuiesc și sper că au înțeles că trebuie să păstrăm curățenia și să contribuim fiecare dintre noi pentru a avea un oraș curat. Mulțumesc Asociației umanitare ,,Codrin” pentru implicarea în această acțiune prin oferirea de dulciuri și materiale de curățenie persoanelor participante din cartierul Văleni 2.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

În urma acțiunii s-au colectat peste o tonă de deșeuri, care au fost ridicate de societatea SC Salubritas SA. Primăria Municipiului Piatra-Neamț sprijină evenimentul Let’s do it România și le mulțumește tuturor participanților pentru implicare și interes.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *