Acţiune a Serviciului de Ordine Publică în municipiul Roman

0

În ziua de 16 septembrie, între orele 18.00 – 00.00, Serviciul de Ordine Publică Neamţ a organizat, în municipiul Roman, o acţiune pentru menţinerea ordinii si linistii publice si pentru prevenirea si combaterea infracţiunilor stradale, la care au participat poliţisti din cadrul Poliţiei municipiului Roman, lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi si luptători ai Serviciului pentru Intervenţii Rapide Neamţ.
În cadrul acţiunii au fost legitimate 83 de persoane, dintre care au fost atenţionate 11 si au fost controlaţi 20 de paznici. Au fost aplicate 15 sancţiuni
contravenţionale, în valoare totală de 1.755 de lei, din care: 11 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii si linistii publice, 1 la Codul Rutier si 3 la O.U.G. nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, resedinţa si actele de identitate ale cetăţenilor români. Exemple: A fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, M. Constantin, de 36 de ani, din Roman, care a provocat scandal pe str. Vasile Lupu, din Roman, adresând cuvinte si expresii jignitoare unei persoane.
A fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 de lei, conform Legii nr. 61/1991 M. Cosmin, de 22 de ani, din Roman care la solicitarea poliţistilor de a se legitima, a refuzat să dea relaţii cu privire la identitatea sa, având un comportament sfidător faţă de agenţii de poliţie. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 40 de lei, conform O.U.G. nr. 97/005, P. Gheorghe, de 36 de ani, din Roman, care avea actul de identitate, expirat din anul 2002.
Astfel de acţiuni vor mai fi organizate în perioada următoare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate