Accidente rutiere Neamt

0

În dimineata de 19 ianuarie, în jurul orei 08.40, pe DJ 207 A, în interiorul localitătii Boghicea, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce H. Valerică, de 51 de ani, din municipiul Roman, conducea un autoturism, pe DJ 207 A, având directia de deplasare către municipiul Roman, la iesirea de pe un segment de drum în curbă la stânga, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un cap de podet, după care a acrosat pe B. Daniela, de 32 de ani, din comuna Boghicea, judetul Neamt si pe fiul acesteia, în vârstă de 5 ani, care se deplasau neregulamentar pe acostamentul drumului, în aceeasi directie de mers cu autoturismul. Femeia a suferit un traumatism mâna stângă, iar minorul o contuzie craniană usoară. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 19 ianuarie, în jurul orei 14.40, pe DN 2, în localitatea Cordun, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce N. Petronel, de 28 de ani, din comuna Tibana, judetul Iasi, aflat la volanul unui autoturism, s-a pus în miscare dintr-o parcare amenajată, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar de B. Sorin, de 45 de ani, din comuna Veresti, judetul Suceava si a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a doi ocupanti din al doilea autoturism si anume B. Ana, de 44 de ani, din comuna Veresti, judetul Suceava, care a suferit un traumatism toracico – abdominal si o excoriatie submentonieră si o minoră în vârstă de 6 ani, din comuna Veresti, care a suferit un traumatism craniano – cerebral acut închis, un traumatism coloană cervicală si un traumatism toracico – abdominal. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate