Accidente rutiere

0

În ziua de 23 martie, în jurul orei 11.25, pe str. Sucedava, din Roman, s-a produs un accident de circulatie, din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce D. Vasile, de 73 de ani, din comuna Ion Creangă, judetul Neamt, conducea o cărută, pe str. Sucedava, din Roman, la un moment dat calul a luat nălucă, rotile din partea dreaptă a atelajului au lovit bordura trotuarului, iar căruta s-a răsturnat. Din accident a rezultat rănirea gravă a cărutasului, care a suferit o fractură piramidă nazală si fractură cu deplasare arc posterior C6 si rănirea usoară a unei pasagere din cărută, D. Maria, de 72 de ani, din comuna Ion Creangă, judetul Neamt, care a suferit un traumatism craniano – facial, epistaxis anterior bilateral, o contuzie ochi stâng si o contuzie stern. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 23 martie, în jurul orei 14.00, pe DJ 207 C, la intersectia cu str. Vasile Alecsandri, din interiorul localitătii Ion Creangă, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce N. Constantin, de 37 de ani, din comuna Ion Creangă, judetul Neamt, conducea o autoutilitară, pe DJ 207 C, la intersectia cu str. Vasile Alecsandri, a surprins si accidentat cu partea laterală dreapta a autoutilitarei un minor, în vârstă de 12 ani, din comuna Banca, judetul Vaslui, care se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat rănirea usoară a minorului, care a suferit un traumatism craniano – cerebral acut închis, un traumatism coloană cervicală, un traumatism glezna picior stâng, o plagă contuză fată laterală – exterioară stânga. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 23 martie, în jurul orei 19.05, pe DJ 207 K, în interiorul localitătii Buruienesti, comuna Doljesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce E. Paul, de 18 ani, din comuna Doljesti, judetul Neamt, conducea un moped, pe DJ 207 K, în localitatea Buruienesti, a surprins si accidentat un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Doljesti, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis si fără să se asigure. Minorul se afla în compania unui alt băiat de aceeasi vârstă cu care se fugărea pe partea dreaptă, în afara părtii carosabile. Pietonul a suferit o fractură treimea medie tibia si peroneu cu fragmentare si detasare os tibie, un traumatism craniano – cerebral acut închis si un traumatism coloană cervicală. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate