Accidente rutiere, 5-7 august

0

 

În dimineata de 5 august 2011, în jurul orei 09.00, pe DJ 155 I, în localitatea Bârgăuani, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce H. Adriana, de 25 de ani, din comuna Bârgăuani, conducea o cărută, pe DJ 155I, în localitatea Bârgăuani, într-o curbă usoară la stânga si în pantă, a pierdut controlul asupra directiei si a intrat în coliziune cu un autoturism, parcat pe partea dreaptă, în fata unui imobil. Din accident a rezultat rănirea usoară a femeii, care a suferit un traumatism craniano – cerebral cu hematom occipital si o contuzie bazin. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***


În ziua de 5 august 2011, în jurul orei 11.30, pe DN 15, în localitatea Costisa, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Mugurel, de 33 de ani, din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, conducea un autoturism, pe DN 15, pe directia de deplasare Piatra Neamt – Buhusi, în localitatea Costisa, nu a păstrat o distantă corespunzătoare fată de un autobuz, condus pe aceeasi directie de mers, de către B. Adrian, de 40 de ani, din orasul Buhusi, judetul Bacău, si care intentiona să oprească pe marginea părtii carosabile, si a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere din autoturism o minoră, în vârstă de 5 ani, din orasul Pantelimon, care a suferit un traumatism craniano – cerebral minor. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

***

În ziua de 6 august 2011, în jurul orei 12.15, pe drumul de acces ce face legătura între DN 15 si DJ 155F, în satul Bistricioara, comuna Ceahlău, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a patru persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce E. Vasilică, de 33 de ani, din municipiul Iasi, conducea un autoturism pe drumul de acces ce face legătura între DN 15 si DJ 155F, nu a respectat semnificatia indicatorului „oprire” si a pătruns pe DJ 155F, unde a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, condus regulamentar de B. Gabriela, 51 de ani, din municipiul Suceava. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere din al doilea autoturism I. Eusebie, de 52 de ani, din municipiul Suceava, care a suferit un traumatism craniano – cerebral acut minor si rănirea usoară a altor trei pasageri din primul autoturism E. Maria, de 34 de ani, din Iasi, care a suferit un traumatism craniano – cerebral minor, un minor, în vârstă de 8 ani, din Iasi, care a suferit un traumatism craniano – cerebral minor si un minor, în vârstă de 5 ani, din Iasi, care a suferit un traumatism craniano – cerebral minor.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

***


În ziua de 6 august 2011, în jurul orei 15.00, pe DN 15, în localitatea Bradu,

comuna Grinties, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce D. Ion, de 59 de ani, din comuna Borca, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15, în localitatea Bradu, comuna Grinties, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un stâlp, situat pe partea stângă a drumului. Din accident a rezultat rănirea gravă a unei pasagere B. Elena, de 55 de ani, din comuna Borca, care a suferit un traumatism coloană cervicală cu fractură apofiza transversală C5. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

***

În noaptea de 06/07 august, în jurul orei 00.40, pe un drum din localitatea

Bălusesti, comuna Icusesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce V. Gheorghe, de 29 de ani, din comuna Icusesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe un drum public din localitatea Bălusesti, în dreptul unei unităti de alimentatie publică, a surprins si accidentat pe C. Marian, de 26 de ani, din comuna Icusesti, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviintarea organelor de politie si s-a prezentat la fata locului, pe timpul efectuării cercetării, la solicitarea telefonică a echipei de cercetare.

Pietonul, care avea în aerul expirat o concentratie de 0,86 mg/l alcool pur, a suferit un traumatism pumn si mâna dreaptă. Conducătorul auto a declarat că a consumat băuturi alcoolice după producerea accidentului si fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentratie de 0,22 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***

În dimineata de 7 august, în jurul orei 08.05, pe DN 2, în localitatea Tupilati, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a două persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Constantin, de 39 de ani, din municipiul Iasi, conducea un autoturism, pe DN 2, pe directia Roman – Suceava, în localitatea Tupilati, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, prin dreapta directiei de deplasare si a intrat în coliziune cu un copac. Din accident a rezultat rănirea usoară a soferului, care a suferit o luxatie scapularo – humerală stânga si rănirea usoară a unei pasagere din autoturism C. Ioana, de 36 de ani, din municipiul Tg. Jiu, care a suferit o contuzie forte cervicală si un traumatism craniano – cerebral acut închis.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

***

În dimineata de 7 august 2011, în jurul orei 07.30, la intersectia DJ 156 A cu DN 15 D, în localitatea Căciulesti, comuna Girov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a patru persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce R. Viorel, de 58 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, judetul Buzău, conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Căciulesti, nu a respectat semnificatia indicatorului „oprire” si a pătruns pe DN 15 D, unde a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane condus regulamentar de T. Paul, de 23 de ani, din comuna Piatra Soimului, judetul Neamt. În urma impactului microbuzul a părăsit partea carosabilă si a intrat în coliziune cu un gard. Din accident a rezultat rănirea usoară a soferului autoturismului care a suferit policontuzii, contuzie bazin, contuzie toracică si umăr drept, rănirea usoară a unei pasagere din acelasi autoturism R. Aurelia, de 56 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, judetul Buzău, care a suferit un traumatism coloană cervicală si o contuzie brat drept, rănirea gravă a unei pasagere din microbuz, M. Maria, de 48 de ani, din Piatra Neamt, care a suferit plagă spâncenară si suborbitală dreapta, fractură sinus maxilar drept si rănirea usoară a altei pasagere din microbuz, N. Gabriela, de 46 de ani, din Piatra Neamt, care a suferit o contuzie toracică, un traumatism craniano – cerebral si o plagă parietală stânga. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate