Accidente rutiere

0

În data de 30 noiembrie 2010, la sediul Politiei municipiului Roman s-a prezentat B. Costică, de 41 de ani, din Roman, care a arătat că în urma unui eveniment rutier, înregistrat în data de 25 noiembrie, din care au rezultat pagube materiale, în data de 29 noiembrie s-a prezentat la Spitalul municipal Roman, unde a fost diagnosticat cu fractură fără deplasare coccis, declarând că leziunile suferite au fost cauzate în urma evenimentului rutier. În fapt, în data de 25 noiembrie, în jurul orei 16.50, Politia municipiului Roman a fost sesizată de B. Costică despre faptul că, la intersectia str. Păcii cu str. Spiru Haret, în timp ce conducea un autoturism, a fost tamponat de un alt autoturism, care nu i-a acordat prioritate si al cărui conducător auto a părăsit locul evenimentului rutier. Politistii au demarat investigatiile în teren si au găsit celălalt autoturism implicat, abandonat, pe str. Eremia Grigore, si prezentând avarii. Politistii au identificat soferul în persoana lui P. Costel, de 20 de ani, din Roman, care nu posedă permis de conducere, fapt pentru care acestuia i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. Întrucât victima a depus plângere, politistii continuă cercetările sub aspectul comiterii infractiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis si părăsirea locului accidentului fără încuviintarea organelor de politie.

În ziua de 30 noiembrie, în jurul orei 18.40, pe DN 15 B, în afara localitătii Vânători, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce F. Ion, de 37 de ani, din municipiul Deva, judetul Hunedoara, conducea o autoutilitară, pe DN 15 B, în afara localitătii Vânători – Neamt, a surprins si accidentat mortal pe M. Gheorghe, de 75 de ani, din comuna Pipirig, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

În dimineata de 1 decembrie, în jurul orei 05.10, pe DN 2 ( E – 85), în afara localitătii Secuieni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul a două persoane si rănirea gravă a alteia. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce H. Ionică, de 29 de ani, din municipiul Galati, conducea o autoutilitară cu remorcă, pe DN 2, având directia de deplasare Bacău – Roman, în afara localitătii Secuieni, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de S. Gheorghe, de 51 de ani, din municipiul Brasov. Din accident a rezultat decesul lui S. Gheorghe si a pasagerei de pe bancheta dreapta fată din aceeasi masină – S. Petronela, de 48 de ani, din municipiul Brasov, precum si rănirea gravă a pasagerei de pe bancheta din spate – B. Ana, de 51 de ani, din municipiul Iasi, care a suferit un traumatism craniano – cerebral acut comotional cu plagă frontală si multiple contuzii. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate