Accidente pe strazile Neamtului

0

În dimineata de 3 octombrie 2011, în jurul orei 07.30, pe str. Orhei, din Piatra Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce V. Maricel, de 42 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe str. Orhei, din Piatra Neamt, la trecerea pentru pietoni din apropierea intersectiei cu Aleea Viforului, a surprins si accidentat usor un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Dochia, judetul Neamt, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Minorul a suferit o contuzie coloană lombară. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.


***

În ziua de 3 octombrie 2011, în jurul orei 17.45, pe DN 15, în localitatea Pângărati, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Ion, de 30 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15, în localitatea Pângărati, judetul Neamt, a surprins si accidentat o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Pângărati, judetul Neamt, care se deplasa pe bicicletă pe marginea drumului, în aceeasi directie de mers cu autoturismul si care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers către stânga. Minora a suferit o fractură maleola externă stânga. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

***

În ziua de 3 octombrie 2011, în jurul orei 17.20, pe DJ 156 A, în localitatea Roznov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce C. Ioan, de 56 de ani, din orasul Comănesti, judetul Bacău, conducea o autoutilitară, pe DJ 156 A, în localitatea Roznov, a surprins si accidentat usor un minor, în vârstă de 3 ani, din Roznov, care nu era supravegheat si care s-a angajat în traversarea drumului, în fugă, prin loc nepermis. Minorul a suferit un traumatism membru inferior drept, un traumatism cranio – cerebral minor si excoriatii frontale. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Roznov.


***

În noaptea de 03/04 octombrie 2011, în jurul orei 00.35, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Rosie, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce F. Gheorghe, de 22 de ani, din Roznov, conducea un autoturism, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Rosie, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat în coliziune cu un stâlp. Din accident a rezultat rănirea usoară a pasagerului D. Andrei, de 21 de ani, din orasul Roznov, care a suferit o contuzie genunchi drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,71 mg/l alcool pur. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate