Accidente in Neamt, 9 decembrie

0

În ziua de 09 decembrie, în jurul orei 15.00, pe DN 15, în comuna Hangu, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală usoară a unei persoane. În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Petru, de 26 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15, în localitatea Hangu, judetul Neamt, pe directia Bicaz – Poiana Teiului, la iesirea dintr-un segment de drum în curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontală cu un autocamion, care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea usoară a conducătorului autoturismului, T. Petru, care a suferit un traumatism piramidă nazală. Cercetările sunt continuate de către Politia oras Bicaz.

În ziua de 09 decembrie, în jurul orei 17.00, pe strada Orhei, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală usoară a unei persoane. În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Stefan, de 70 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe strada Orhei, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, din directia Spitalul Judetean Neamt către cartierul Dărmănesti, a surprins si a accidentat usor pe D. Lucian, de 18 ani, din comuna Bodesti, judetul Neamt, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată si semnalizată corespunzător, de la stânga spre dreapta directiei de mers a autoturismului. În urma impactului, pietonul a suferit un traumatism craniano-facial cu plagă temporală dreapta. Cercetările sunt continuate de către Politia municipiului Piatra-Neamt.

În ziua de 09 decembrie, în jurul orei 16.45, în zona Pietei M. Kogălniceanu, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală usoară a unei persoane. În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Neculai, de 58 ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, conducea un autoturism, în municipiul Piatra-Neamt, judetul Neamt, ajuns în intersectia în sens giratoriu din Piata M. Kogălniceanu, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de A. Petrică, de 20 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, care circula regulamentar în sensul giratoriu, si a intrat în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, pasagera de pe locul din dreapta fată din cel deal doilea autoturism, A. Luminita, de 53 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, a suferit un atac de panică. Cercetările sunt continuate de către Politia municipiului Piatra-Neamt.

Stiri Neamt

IPJ Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate