Accidente fără număr

0

În dimineaţa de 15 august, în jurul orei 08.00, pe DJ 156 A, în localitatea Ruseni, comuna Borlesti, judeţul Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce O. Gheorghe, de 51 de ani, din orasul Roznov, judeţul Neamţ, conducea un autoturism,
pe DJ 156 A, în localitatea Ruseni, a surprins si accidentat pe A. Rodica, de 56 de ani, din comuna Borlesti care în calitate de pieton se deplasa regulamentar din direcţia opusă.
În ziua de 15 august, în jurul orei 10.00, pe str. Moldovei, din afara satului Gherăesti, comuna Gherăesti, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. În timp ce C. Petru, de 23 de ani, din comuna Gherăesti conducea un autoturism pe str. Moldovei, din afara satului Gherăesti, nu a adaptat viteza la condiţiile unui drum acoperit cu pietris, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă si a pătruns pe un teren viran, unde s-a răsturnat de mai multe ori. Din accident a rezultat rănirea gravă a soferului, care nu posedă permis de conducere.
În ziua de 15 august, în jurul orei 15.40, pe DJ 207 B, în afara localităţii Simionesti, comuna Cordun, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce B. Fabius, de 43 de ani, din comuna Cordun,  conducea un moped, pe DJ 207 B, în afara localităţii Simionesti, la intersecţia cu drumul uzinal care duce spre o societate comercială, a schimbat direcţia de deplasare către stânga, fără a se asigura si semnaliza corespunzător si a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din spate, pe aceeasi direcţie de mers de către P. Valerian, de 21 de ani, din comuna Săbăoani, judeţul Neamţ. Din accident a rezultat rănirea usoară a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie.
Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.
În ziua de 15 august, în localitatea Vădurele, comuna Cândesti,  s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. În timp ce G. Neculai, de 43 de ani, din comuna Cândesti, conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontală cu un moped, condus regulamentar din sens opus de către G. Mihai, de 18
ani, din comuna Cândesti.  Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care nu purta cască de protecţie.  Din cauza complicaţiilor survenite victima a decedat la spital.
În seara de 15 august, în localitatea Bicaz Chei s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a patru persoane. În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce D. Florin, de 23 de ani, din comuna Bicaz Chei,  conducea un autoturism pe DN 12 C, în localitatea Bicaz Chei, la iesirea dintr-o curbă usoară la dreapta, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă prin dreapta direcţiei de mers si a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe care l-a proiectat într-o altă masină. Cele două masini se aflau staţionate în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat rănirea usoară a patru persoane, pietoni care se aflau printre autoturismele staţionate: D. N., de 15 ani, din comuna Bicaz Chei, F. Ion, de 22 de ani, din comuna Bicaz Chei, B. Claudiu, de 21 de ani, din Bicaz Chei, si C. Marian, de 22 de ani, din comuna Dămuc. Conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar în această dimineaţă s-a prezentat la Postul de Poliţie Bicaz Chei. Din cercetările efectuate de poliţisti există suspiciuni că la data comiterii accidentului conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate