Accident teribil la o carieră de piatră din Farcașa (FOTO)

0

La cariera de piatră din Farcașa, muntele a venit peste utilaje. Din informațiile pe care le avem incidentul a avut loc zilele trecute dar autoritățile nu au aflat nimic (sau dacă au aflat nu au comunicat mai departe).

Unii localnicii spun că această carieră funcționează cu „sprijin” politic și din partea autorităților, iar de fiecare dată când creează probleme comunității (strică drumurile sau se întâmplă ceva cu angajații totul se mușamalizează).

De asemenea unii oameni din zona spun că tot mediul este afectat și au văzut fisuri în structura muntelui ceea ce ar putea duce la alunecări de teren la Farcașa. Totul este știut și tolerat de autorități.

Dacă e să ne amintim de problemele grave create de inundațiile și alunecările de teren din această localitate, faptul că prin centrul carierei trece pârâul Farcașa care traversează satul, apoi se revarsă în Bistrița și e un dig care se poate rupe, deja tabloul situației nu arată prea bine.

Contactat de redacția noastră, patronul firmei care se ocupă cu lucrările de la această carieră a declarat că viețile oamenilor nu au fost puse în pericol și că a fost vorba de o alunecare de teren provocată de ploile din ultima perioadă în contradicție cu sursa care a trimis poza și a spus că s-au făcut recent detonări în zonă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate