Accident rutier la vama Nadlac

1

autocarUn zgomot infernal au auzit martorii in jurul orei 5 dimineata, ora la care viata soferilor care conduceau cele doua atocare implicate in accident a incetat. Alaturi de ei, inca trei persoane se zbat intre viata si moarte, iar inca 29 sunt ranite.
Autocarele s-au  ciocnit frontal in localitaea aradeana Nadlac. Unul dintre ele, venea din Spania, cu 70 de pasageri, iar celalalt mergea spre  Italia. Asa cum arata primele cercetari, se pare ca vinovat este soferul autocarului ce venea din Spania, care a avut viteza excesiva si a intrat frontal in celalalt, pe sensul opus.
Cei doi soferi implicati in accident au decedat pe loc, iar din autocarul ce mergea spre Italia a mai murit o persoana, soferul de rezerva.

. Unul dintre pasagerii a rememorat clipele groazei. „Soferul a spus ca s-a rupt un bulon, sau asa ceva, dupa care nu mai stiu decat ca am zburat peste trei scaune”, a precizat acesta.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Carcotasul Sef spune

    Condoleante familiilor celor decedati.

    XXXX FARA LEGATURA CU SUBIECTUL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate