Accident in Oslobeni

3

În ziua de 21.01.2014, în jurul orei 14.30, pe DN15 C, în localitatea Oşlobeni, a avut loc un accident rutier, din care a rezultat rănirea unei persoane, în următoarele împrejurări:
În timp ce A. Valentin de 36 ani, din Piatra Neamţ, conducea un autoturism pe DN15 C, având direcţia de mers Piatra Neamţ – Tg. Neamţ, ajuns în faţa imobilului cu nr. 324 a efectuat manevra de viraj la stânga, moment în care a fost acroşat de un autoturism care avea aceeaşi direcţie de mers şi care s-a angajat în depăşirea sa, fiind condus de către N. Ionel de 59 ani, din Suceava. În urma accidentului, a rezultat rănirea pasagerei din primul autoturism, C. Anca de 34 ani, din Piatra Neamț, care a fost transportată la Spitalul Județean Neamț, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. ionel spune

    politisti care au intocmit dosarele la sfarsitul audierilor a declarat ca amandoi soferi is vinovati si va fii culpa comuna dar numai un sofer dintre cei doi iau fost intocmit dosar penal.dc oare???ca is prea corecti???

  2. ionel spune

    si acel politist corupt a venit de la locul accidentului in masina celui de sv pana la piatra neamt ceia ce nu treabuia sa faca odata ce masina de sv putea rula si nu necesita o interventie a domnilor de la tractari…. in timp ce sau aranjat toate treburile sa iese soferul acrosat vinovat

  3. ionel spune

    De ce scrieti aiurea daca nu ati fost acolo si cine va dat informatiile le-a dat eronat.masina acrosata era aproape intrat in curtea imobiilului cand cel de sv nevazand manevra facuta na mai putut stapani masina avand viteza a incercat sa evite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate