Accident în Neamț: mașină răsturnată într-un pârâu

0

La ora 12:16, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Pângărăcior din comuna Pângărați.


La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.
Un autoturism în care se aflau două persoane (un bărbat de 42 de ani și o femeie de 64 de ani) a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în pârâul Pângărăcior.
Până la sosirea forțelor de intervenție cele două persoane s-au autoevacuat. Ambele persoane au refuzat asistența medicală oferită de echipajul SMURD TIM.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

a transmis ISU Neamț

La data de 11 octombrie, în jurul orei 12:30 polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe un drum comunal, în localitatea Pângăricior.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, de 64 de ani, din Pângărăcior, conducea un autoturism în localitatea Pângărăcior, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în albia pârâului Pângărăcior, la o diferență de nivel de aproximativ 4-5 metri.

În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.

informează sinsp. Ciofu Ramona – IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate