Accident de microbuz în Bulgaria cu 8 victime din Neamț

0
Un microbuz din Neamț ce se întorcea sâmbătă de la Muntele Athos în care erau 8 persoane din Neamț și un ghid preot din Moinești s-a răsturnat în apropiere de localitatea Ruse din Bulgaria. Unul dintre nemțeni a fost internat în comă, patru au fost externați și încă patru persoane se află în spital în Bulgaria cu răni destul de serioase.
Mihai Andriș, liderul unei organizații de pensionari, implicat în tragicul eveniment ne-a declarat: Nu îmi amintesc foarte multe, ne-am trezit de-a rostogolul în Bulgaria. Eram 8 persoane din Neamț și părintele ghid din Moinești. Unul dintre noi a fost mai grav rănit, a fost pus în comă indusă, cu niște coaste rupte și rămâne în tratament aici. Mâine plecăm, unii dintre noi acasă, alții pe la alte spitale din București. Eu am avut un umăr dislocat și o mână prinsă pe sub mașină, târâtă vreo 60 m, am carnea ruptă. Rana e curățată zilnic să scoată sticlele și mizeria, să nu se facă gangrenă. Se ocupă domnul consul de noi, este tot timpul aici. A venit poliția, a venit salvarea, ne-au dat îngrijirile medicale. M-am uitat prin presă, dar nu am văzut nicio știre despre evenimentul nostru. ”
Accidentul a avut loc pe 4 mai, în jurul orei 16.00, la 50 de km apropiere de Ruse.
L-am contactat pe consulul României în Bulgaria, domnul Florian-Daniel MAZILU, care ne-a asigurat că se ocupa personal de cei 8 nemțeni, victime ale accidentului din Bulgaria, a contactat familiile și face tot ce trebuie făcut în astfel de situații.
Vom reveni cu detalii.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate