Accident cu 3 mașini implicate și două victime la Preluca, jud. Neamț

1

3 mașini care circulau pe direcția Bicaz – Piatra Neamț au fost implicate într-un carambol din care au rezultat două victime care au fost transportate în stare de conștiență la Spitalul Județean de Urgență Neamț. Deși în poze mașinile sunt poziționate într-o anumită ordine, dinamica accidentului a fost alta, astfel încât prima mașină din poze, autoturismul Dacia, a fost ultima implicată în carambol, lovind din spate autoturismul marca Fiat care la rândul său a lovit autoturismul marca Skoda. În fiecare mașină se aflau câte două persoane.
Principala cauză a accidentului pare a fi nerespectarea distanței regulamentare între mașinile din trafic.
La această oră, 9:50, traficul este îngreunat în zona Preluca până ce poliția va termina cercetările la fața locului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. MARCEL spune

    CHESTIUNEA Cu Distanta e Universal Valabila , Nunumai in Speta de fata , Au Unii un obicei in ultima Vreme si in Centru pe la Muzeul de istorie spre PArchet si la Piata Mare spre Bradet , Domle merg de parca ar fi la RUGBY , unde faci Gramada aceea de stai cu capu in Dosul aluia din fata Ta ! Nu ar lasa distanta de 1 , 50 M de Loc , daca cumva stai pe loc ,sa se puna in miscare Coloana sau cei din fata Ta esti apostrofat ,claxonat , Nu se Gandesc ca unele autoturisme au ABS ori alte sisteme care permit Franarea mai din Scurt , numai ce pleaca de pe loc si opreste , in coloana , altu se pune in miscare ,ia demaraj si BUF cu Botu in Dosul celui dinainte ! ASTA e Fenomenul .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate