Accesul la profesia de expert contabil si contabil autorizat

0

Examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat se organizeaza de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Inscrierile pentru examenul de acces la stagiu se pot face la sediul filialei CECCAR Neamt pana la data de 02.09.2013.

Programele de examen de admitere la stagiu pentru obtinerea calitatii de expert contabil si de contabil autorizat, precum si reglementarile privind stagiul si examenul de aptitudini se elaboreaza de Corp, cu avizul Ministerului Finantelor Publice, si se aproba de Consiliul superior al Corpului, urmarindu-se armonizarea cu prevederile directivelor europene in domeniu.

Examenul de acces la stagiu pentru profesia de expert contabil si contabil autorizat se desfasoara in datele de 29 septembrie si 6 octombrie 2013.

Mai multe informatii legate de accesul la profesia de expert contabil si contabil autorizat puteti afla accesand link-ul C.E.C.C.A.R. Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate