Accesoriile si articolele funerare pentru inmormantare. Ce sunt si de ce sunt importante?

0

Stim deja ca la o inmormantare e obligatoriu sa cumparam sicriu si cruce inscriptionata, dintr-un lemn de calitate si cu o rezistenta cat mai mare. Pe langa aceste doua elemente esentiale pentru inmormantari obisnuite vom vedea si o multime de accesorii si de articole funerare speciale pentru inmormantare. Accesoriile si articolele funerare sunt la fel de importante ca sicriul si crucea de lemn, ele completeaza intreg ansamblul destinat unei astfel de procesiuni. Prin intermediul lor poti pune in evidenta anumite detalii, slujba se poate desfasura in mod normal.

Ele difera de la caz la caz, firmele de pompe funebre cu experienta in oferirea de servicii funerare de calitate au o gama completa de astfel de accesorii si articole funerare. Accesoriile funerare sunt utile atat in cazul procesiunii de inmormantare, cat si la cimitir, in diverse locuri unde putem ajunge cand are loc o incinerare sau o inmormantare. Putem avea felinare pentru cimitir, prosoape, urne funerare sau diverse lucruri pentru sicriu, lumanari si candele pentru slujba, pentru la cimitir, orare mari si mici, panze pentru fata sau doliu pentru la usa. Seturile de batiste, sticlele de vin, lumanarile, vinul cu ulei, colivele, toiagul funerar si manerele pentru sicrie, cuisoarele ornamentele pentru inchiderea sicriului.

Capacul frigorific funerar poate pastra corpul intact si o luna de zile, este deosebit de important la orice inmormantare organizata mai ales pe timp de vara. Capacele funerare sunt bune si cand transportam sicriul pe o distanta mai mare de 30 de km, mentin trupul decedatului intr-o stare ideala pentru slujba sau inmormantari.

Pe langa capace mortuare frigorifice la articole funeare vom mai vedea si cruci de lemn, cumparate separat sau incluse gratuit in pachetele funerare. Culoarea si marimea crucilor corespund dimensiunilor sicriului cumparat, crucile se personalizeaza si se inscriptioneaza in functie de dorintele clientilor.

Nu in ultimul rand putem intalni in gama de articole funerare si aranjamente florale deosebite, cu preturi pentru orice buget, usor de personalizat, diferite modele, culori, combinatii de flori, coroanele, jerbele, buchetele de flori au mesaje personalizate, flori naturale si artificiale si arata foarte bine. In doar cateva minute, dupa o discutie cu un consilier al firmei puteti avea coroanele dorite, jerbele sau buchetele funerare, specialistii casei funerare stiu foarte bine care sunt cele mai bune combinatii de flori si accesorii.

Mai puteti gasi, de asemenea, de la pachete pentru parastas si organizare de pomeni, pana la consiliere, pachete funerare diverse, sicrie si cruci de lemn adaptate unor bugete diferite, toate aceste servicii sunt disponibile non-stop. Transportul funerar este asigurat in cele mai bune conditii (asigurati-va ca firma la care apelati are aviz in conformitate cu Legea 92/2007), familiile indurerate stiu de la inceput ce acte vor avea nevoie si de unde le obtin, nu trebuie sa alerge atat de mult si pot avea timp sa se ocupe si de alte lucruri pentru inmormantare. De asemenea, imbalsamarea, constatarea decesului si pregatirea incinerarii umane fac parte din serviciile complete ale unei case funerare.

Nu uitati si de ajutorul de deces pe care il puteti primi de la stat!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate