A trecut Ziua de Curățenie și crengile tăiate de săptămâni bune sunt tot acolo

0

La redacție am primit în urmă cu câteva zile o sesizare cum că în cartierul Mărăței, în zona centralei Ciuperca zac de peste două săptămâni crengi rezultate în urma toaletării/tăierii unor copaci.

Sursa foto: Facebook/Adrian Reiș

Acesta nu este un caz izolat în Mărăței. Adrian Reiș a făcut pe 8 septembrie o postare publică pe Facebook, semnalând o altă zona din cartier unde au fost lăsate crengile după tăiere, fără a mai fi colectate de cineva.

„Salcia, din dreapta clădirii transformatorului, a fost tăiată de cel puțin 2 săptămâni. Toate crengile au fost lăsate lângă transformator, chiar o parte din ele pe strada de acces în parcare! Am o simplă curiozitate, cine se ocupă cu strângerea resturilor în Piatra Neamț? Poate este normal să le lăsăm să putrezească…. 15 septembrie este Ziua Curățeniei, așteptăm să vină ziua aceasta pentru a face poze cum sunt strânse”, spune Adrian Reiș în postarea sa.

Până la această oră nu avem cunoștință ca acest lucru să se fi rezolvat, deși au trecut săptămâni bune.

Am mai așteptat și noi câteva zile de la primirea imaginilor în speranța că vreo instituție se va autosesiza, însă poate prin publicarea acestui articol se vor lua măsurile necesare.

Întrebarea rămâne, totuși, valabilă: Cine se ocupă cu strângerea resturilor în Piatra-Neamț? Sau, mai bine zis, se ocupă cineva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate