A.S.T.A. – Editia a II-a a concursului de artă stradală la Piatra-Neamț

0

Asociatia Pentru Dezvoltare si Inovare in Europa – ADIE va desfasura in data de 16 iulie 2016, editia a II-a a concursului de arta stradala in Piatra-Neamt, prin care se va promova imaginea orasului intr-o alta forma artistica cu un mesaj puternic, menit sa aiba un impact pozitiv in comunitate, mai ales in randul tinerilor, sub tema: Real vs Imaginar.
Proiectul “A.S.T.A. – Arta Stradala Talent Anonim” îşi propune sensibilizarea opiniei publice referitor la importanţa implicarii tinerilor in activitati culturale, prin realizarea unui concurs şi a unei expoziţii de artă vizuală.
Lucrarile vor fi realizate pe standuri special amenajate, pentru desfasurarea unui astfel de concurs. Dimensiunea fiecarui stand pentru realizarea lucrarilor in cadrul concursului va fi: 2,5 m x 1,87 m (2500 cm x 1,875 cm).

Vom pune la dispozitie toate materialele necesare acestui tip de concurs. Anul acesta ne-am propus sa invitam si publicul participant sa se implice direct prin punerea la dispozitie unui stand special si spray-uri colorate, sa poata desena in tema concursului sau orice apartine de street art. Mentionam ca aceste lucrari nu vor fi jurizate.

Nu uitam de invitatii nostrii speciali: Robert Obert, John Dot S, Creaturi dragute si RO QiC, pe care suntem nerabdatori sa-i vedem live, insa lucrarile lor nu intra in concurs.

Asadar, va asteptam la un concurs street art si o exepozitie de arta vizuala pe 16 iulie, sambata, incepand cu orele 15:00, Peste Vale (Strandul Tineretului Piatra-Neamt)!”, au declarat organizatorii.

ASTA editia a II a

arsene

cuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate