A primit asistenta medicala dupa 3 zile

0

La ora 11.36, in ziua de 17 octombrie, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 3 subofiţeri şi autoscara de intervenţie şi salvare de la înălţime pentru deblocarea uşii unui apartament (aparţinând Lenuţei E., 75 de ani) situat la etajul 3 al unui imobil de pe strada Ardeluţa. Rudele proprietarei au solicitat sprijinul pompierilor militari deoarece femeia nu răspundea la telefon de 3 zile.

Echipajul de intervenţie a pătruns în apartament spărgând unul dintre geamurile dispuse în zona balconului şi au găsit proprietara căzută în baie, după ce suferise un accident vascular cerebral. Echipajul Serviciului de ambulanţă sosit la faţa locului i-a acordat asistenţă medicală de specialitate, a coborât-o la ambulanţă cu sprijinul pompierilor militari, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

A primit asistenta medicala dupa 3 zile

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate