Piatra-Neamț: A început distribuirea produselor de igienă pentru persoanele defavorizate, tranșa a treia

0

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială Piatra-Neamț, a început joi, 28 ianuarie, distribuirea produselor de igienă, tranșa a treia, în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

sursa foto: Direcția de Asistență Socială Piatra-Neamț

Categoriile de persoane care beneficiază de acest sprijin sunt:

  • Persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social), acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare, aflate în plată.
  • Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
  • Titularii dispozițiilor de primar prin care se acordă acest drept ridică pachetele pentru toți membrii familiei, în baza actelor de identitate ale tuturor membrilor de familie.

Un pachet cu produse de igienă conține: 5 periuțe de dinți, 4 tuburi cu pastă de dinți X 75 ml, 1 săpun lichid (500 ml), 1 sampon pentru copii (800 ml), 1 sampon pentru adulți (500 ml), 1 pungă cu detergent pentru rufe colorate (900 g), 1 pungă cu detergent pentru rufe albe (1.800g)

Pachetele cu produsele de igienă se ridică personal de către destinatarii finali pe baza actului de identitate, de la 𝐃𝐞𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 î𝐧 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐒𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭𝐚, 𝐬𝐭𝐫. 𝐈𝐳𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐫.𝟏𝟓𝟏𝐊, începând cu 𝟐𝟖 𝐈𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐃𝐞𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞: 𝐋𝐔𝐍𝐈-𝐉𝐎𝐈, î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟎𝟖:𝟑𝟎 – 𝟏𝟔:𝟎𝟎, 𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, î𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟎𝟖:𝟑𝟎 – 𝟏𝟒:𝟎𝟎

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate