A început curățenia de primăvară

2

Chiar dacă suntem în plin sezon de iarnă, vremea plăcută de afară îi ajută pe salariaţii primăriei, responsabili cu administrarea spațiilor verzi, să se ocupe de activităţile de toaletare a copacilor din municipiu. Se pare că până în martie se doreşte ca municipiul Piatra-Neamț să fie pregătit pentru sezonul de primăvară.

toaletare (2)Dacă în unele zone din Piatra-Neamț toaletarea copacilor a respectat recomandarea de eliminare a ramurilor uscate și tăierea a maxim 30% din coroană, în alte zone pietrenii au reclamat că la unii copaci coroana a fost tăiată complet, după cum reiese din imaginile de mai jos:

nuc toaletat
Sursa foto: Facebook

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. nae spune

    Vreau si eu pe Aleea Ulmilor vis a vis de Bl 40 gardut de protectie a spatiului verde ca in foto de sus ca trec nesimtitii pe iarba ca pe bulevard .

  2. legio spune

    Sa stiti ca si aceste toaletari se fac de catre specialisti si nu de hambarnisti, eu nu prea am auzit ca nucul sa fie toatelat dar ce sa-i faci ,toaleteaza fiecare cum i se scoala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate