A dispărut o minoră din Piatra-Neamț. Dacă o vedeți anunțați cea mai apropiată unitate de Poliție (FOTO)

0

La data de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 12 octombrie a.c., FÂRŢIGU ELENA ALEXANDRA, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar centrul din Piatra Neamț unde era instituționalizată și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.62 m,  greutate –72 de kilograme, păr castaniu, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac cu glugă galbenă cu imprimeu de culoare neagră în partea din faţă, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași de culoare negru cu roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate