Județul Neamț, pe primul loc la corupție. Senatorul PSD Ioan Chelaru ne spune cine a contribuit la această ”performanță”

8

În topul judeţelor devastate de flagelul corupţiei, județul Neamț ocupă detașat primul loc, un loc binemeritat, pentru care politicienii și instituțiile statului au muncit din greu ani de zile.
Dacă e să ne uităm la ce instituții avem în județ, nu știu dacă este măcar una la adresa căreia să nu fi publicat cel puțin un articol despre fapte penale pe care le acoperă de ani de zile și despre infractori pe care-i favorizează.
Să ne apucăm din nou să vă dăm exemple, ar fi o pierdere de timp. Cei care trăiesc în Neamț se lovesc zilnic de corupția care sufocă județul. Tragic este că deși în România se întâmplă ce se întâmplă, în continuare instituțiile statului din Neamț muncesc pentru a se menține în fruntea clasamentului la corupție și nu dau semne că vor să se schimbe. În continuare toate concursurile pentru ocuparea de posturi în administrația publică sunt aranjate, licitațiile de asemenea, și nu mă refer la licitații pentru achiziția de hârtie igienică, ci de cele pentru sume de miliarde. În continuare prezentăm cazuri cu tot cu dovezi, poze, acte oficiale și tot ce trebuie, dar nimeni nu se autosesizează, în continuare se fură în draci și nimeni nu ia nici o măsură.
Concluzia noastră este una singură. Instituțiile statului din Neamț sunt prea infestate de corupție ca să se poată schimba ceva. Nu rămâne decât să așteptăm ”deratizarea” venită de la Bacău sau București, unde surse judiciare ne spun că sunt pe linia de producție peste 100 de dosare penale dedicate județului nostru.
Pentru a vă expune și o opinie avizată, am cerut părerea domnului senator Ioan Chelaru, cu care am discutat pe tema locului fruntaș ocupat de județul Neamț la corupție.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Se pare ca, odata cu „strangerea latului” in preajma unor persoane, unii deontologi, gasesc ca situatia se aseamana prea mult cu cea din anii ’50, cand, se punea mare pret pe satisfacerea setei de „sange de burghez” a poporului….Ei vin cu ideea ca…..: lasa-l d-le dracului de popor, ca ne „omoram” valorile, elitele….Exemplul e dat de catre Valcov, un geniu al rconomiei, sub care ministerul si guvernul ar lucra excelent ! Deci…..ce daca a facut si-a dres ? A facut ca altfel nu se putea ! GATA ! AJUNGE ! Omul asta-i de folos…. TARII ! Of, credeam ca cel putin 10 ani o sa-i mai dam poporului circ si sange de burjui pe paine, dar……NU ! Haideti sa revenim in anii ’70 cand justitia, securitatea, militia, isi dadeau mana, ca sa conduca tara ! Da-o dracului de prostime, ca-i buna numai sa plateasca taxe ! Cel putin daca ar hotari, cat pot fura elitele astea, ca sa fie multumite si sa nu faca puscarie…. Si sa ni se spuna si noua, vulgului, ciobanilor, care suntem noi ciobani…..: baaaaai, ai carte, ai parte ! Cartea sa se cheme….AS ! Tare mi-e frica, ca multora carora le curge saliva pe la colturile gurii, asteptand…..marea condamnare, or sa ramana doar cu obiceiul de-asi sterge balele cu camesha !

    1. Lolita spune

      Asta cu tricoul DNA va fi cind vor face parte din dosul gratiilor. Porcurorii trebuie sa aiba si dinauntru si din afar informatii. Adica trebe sa bagam inauntru pe cei de afara si pe cei dinauntru sa-i scoatem reeducati cum facu securitatea in 1950. Reeducarea prin exemplu, un virus eliberat cu imagini horor e bun pentru cei din exterior. Cei care simt ca latu se stringe e bine sa se aresteze singuri sau sepuku ! Ah, am uitat sa spun ca nu sintem japonezi ci doar niste amariti de romani…

  2. feraru marcel spune

    Daca d-l senator „ne spune cine a contribuit” atunci….dpdv juridic, inseamna ca d-lui a stiut tot timpul ce si cum si deci……a tainuit ! ! Tainuind, inseamna ca a fost complice……! N-ASA ?? Da’ pare-mi-se domnia sa e un mare jurist si stie asta mai bine ca un terchea-berchea ca mine. Chiar asa de cinstiti au fost pesedistii nemteni, incat nu au nimic de spus, decat ca stiu despre smecheriile celorlalti ?? Se aplica oare zicala aia cu paiul si cu barna ? DNA-ul, se pare ca a inceput curatenia SI in partidul preacorectilor manushi baro din…… PSD……fireste….. Pana-l vor ‘ascunde” pe dictator si tiran, zis si tata mafiei…..vor mai cadea niste capete importante de pe langa d-l senator… C-asa-i jocul !

    1. feraru marcel spune

      Ia !!! L-au saltat pe Mazare ! C-asa-i jocul……

      1. feraru marcel spune

        Tare mi-e frica, ca la anul vom vota niste tipi si tipe, pe al caror tricou, va sta scris…..100% GARANTAT DNA ! brrrrrr…. Tare mi-e frica, ca multi vor pune botul, iar, din nou si inca o data !

  3. motanu'descaltat spune

    a uitat dl senator sa va spuna combinatiile lui cu SOV. mai multe nu zic ca taiati tare!

  4. marcela spune

    adevarat!

  5. Gheorghe Vasile spune

    Mare dreptate are Senatorul.Da la Roman cum e.Udrea ,leoreanu,Ursărescu, nu sunt de la Roman.Nu sunt niște campioni la ..ciordit?Aia cu marea „famiglia” romascana.Cine o urmează pe…Nutzica?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate