Incendiu in Pangarati

0

Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 4 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuinţe (aparţinând lui Gheorghe B.) din satul Oanţu, comuna Păngăraţi.

Din cauza siguranţelor fuzibile improvizate s-a produs un scurtcircuit electric la o priză suprasolicitată, pozată pe un perete din bârnă, declanşând incendiul. Focul a fost observat cu întârziere (proprietarul nefiind în locuinţă), după ce s-a extins la pod, acoperiş şi dormitor.

Au ars cca 80 mp de lambriu PVC din interiorul bucătăriei, un televizor, un computer, o masă, un cuptor cu microunde, grinzi şi bârne din structura construcţiei. S-au degradat pereţii interiori ai imobilului, mobilierul, aparatura electrocasnică şi acoperişul din lemn cu învelitoare din azbest, pe o suprafaţă de 50 mp.

Proprietarul s-a intoxicat uşor cu monoxid de carbon în încercarea de a salva bunurile aflate în interior. Un echipaj al Serviciul de ambulanţă i-a acordat primul ajutor, însă acesta a refuzat transportul la spital.

J.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate