Inspecţie la lucrările de pe drumul judeţean Roznov – Tazlău

0

Lucrările de modernizare a tronsonului de drum judeţean Roznov Tazlău au fost inspectate astăzi de o echipă de la Consiliul Judeţean Neamţ condusă de preşedintele Vasile Pruteanu.

Şeful legislativului judeţean a fost însoţit de Adrian Iancu (director Directia Drumuri) şi de Claudiu Matei (specialist Directia Drumuri) iar la faţa locului la discuţii au participat reprezentanţii constructorului, al proiectantului şi al dirigintelui de şantier. Temele discuţiilor s-au referit la stadiul lucrărilor la partea de covor asfaltic şi de trotuare dar şi la soluţia tehnică pentru zona de versant (Tazlău) afectat de fenomenul alunecărilor de teren.

Vasile Pruteanu a stat de vorbă şi cu şoferii aflaţi în trafic şi cu cetăţenii din Borleşti sau din Tazlău care s-au declarat încântaţi de aceste lucrări de investiţii care vor îmbunătăţi condiţiile de trafic atât pentru şoferi cât şi pentru pietoni.

Una dintre problemele menţionate de constructori s-a referit la indisciplina crasă manifestată de unii conducători auto care nu respectă culoarea roşie a semafoarelor amplasate în zona unde se circulă pe o singură bandă, “graba” acestora generând uneori blocaje rutiere. A fost punctată şi nerespectarea de către unii şoferi a limitării de viteză (20 km/h) menţionată de indicatoare rutiere, fapt care, de asemenea, poate genera evenimente rutiere nedorite.

D.V.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate