Accident la Girov

5

Pe drumul ce duce spre Hanul Ancutei, un autoturism Dacia a intrat intr-o caruta  nesemnalizata si plina cu lemne. Din accident au rezultat trei victime ranite usor.

Carutele continua sa reprezinte un pericol iminent pe soselele din Neamt, cu toate acestea autoritatile se vad in postura in care nu pot lua masuri, deoarece in Neamt este imposibil de aplicat legislatia care restrictioneaza accesul carutelor pe sosele.
Filmare night vision infrared.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Ionut Corfu Extremist spune

    Aproape in fiecare zi vad carute prin oras.Asa ca daca aici nu le are nimeni grija de ce sa le o aiba prin comune? E bine in schimb ca vedem tot timpul comunicate pompieristice de la iubitorii de natura de la rutiera,in care ne explica ce fel de actiuni si mega actiuni fac ei pentru combaterea producerii de evenimente rutiere.

    1. feraru marcel spune

      Ramai, te rog, la Nationalist. Extremismul, nu-l accept din principiu, pe cand nationalismul, cred c-ar trebui sa se regaseasca-n ADN-ul fiecarui Roman adevarat. Si patriotismul, deasemenea. Te rog.

      1. Ionut Corfu Extremist spune

        Nu pot.Guvernul zice ca suntem extremisti toti cei care nu cadem in genunchi. La Pungesti extremisti,la Bucuresti anarhisti,daca dai cu UDMR de pamant esti extremist,daca esti nationalist la fel,nu vrei cu monarhie iar esti extremist,esti PRM-ist egal extremist,etc. Asa ca sunt si eu un extremist.Asa s-a pus eticheta.Nationalist=patriot=extremist.

        1. feraru marcel spune

          Din pacate,ceea ce spui, e 100% real. Numai ca, adaugand „coada „asta extremista numelui tau, risti sa pari, ceea ce nu cred ca esti. Adica un tip periculos si daunator societatii. Cei care-s mai „proaspeti” pe site s-or gandi ca cine stie ce bau, bau mai esti si tu, de te declari sus si tare extremist. Si-ar putea inchipui vr-un copchil mai necopt la bucata aia de carne cu circumvolutiuni, ca ai pus si vr-o bomba pe undeva si te cauta cu Interpolul. Lasa-ti numai numele ! Pentru noi care te stim, e deajuns. Ighen ??? Sau cum se spune, numele iti precede faima.

  2. Razvan spune

    Toata compasiunea din partea mea. In cazul unui accident similar in Bodesti (parca), ‘organul’ a tras concluzia ca autoturismul nu a respectat distanta fata de vehicul aflat pe aceeasi directie de mers.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate