Bronz pentru nemteni la Concursul național cu participare internațională Ion Barbu-Dan Barbillian 2013

2

Diaconița Eliza, in clasa a XI-a  la Colegiul Național Ștefan cel Mare Tg. Neamț, pregatita de profesor Pascu Elisabeta si Bobric Antonia, in clasa  a XII-a la Colegiul Național Ștefan cel Mare Tg. Neam, pregatita de profesor Carp Nicoleta au participat la concursul international Ion Barbu-Dan Barbillian 2013. Concursul vizează interpretarea şi receptarea adecvată a operei literare a matematicianului-poet Ion Barbu – Dan Barbillian. Concursul s-a desfăşurat în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie 2013 la Călăraşi. Echipajul elevilor nemţeni a ocupat locul III, adjudecându-şi medalia de bronz.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Calistrat Hogas-ul, va merge la concursurile de versuri inspirate de Halloween s-o sa castige sigur locu’ unnu. Yeeeeees ! Congratulatiuni.

    1. feraru marcel spune

      Probabil ca profii de la Hogas, i-au categorisit deja pe cei de la Targ. Niste tarani inapoiati, care nu este ei ancorati in ziua de azi. Just. Sper ca primul Captain Piatra Neamt sau Superman autohton sa-si faca aparitia pe acoperisul colegiului. s-avem si noi Supereroii nostri, ce….pisici !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate