Infectia din mijlocul orasului

1

Prea importanti ca sa mergem pe jos, atat noi care ne dam aparatorii intereselor cetatenilor cat si autoritatile, uitam ca mai exista si o alta viata pe care o duc cei ce nu isi permit sa foloseasca permanent o masina personala.
Printre cosmarurile pietonilor pietreni, cel mai relevant exemplu este pasajul de la Pietricica unde, de cum cobori treptele, te loveste un miros imposibil de descris in cuvinte, ca sa nu mai povestim de peisajul infect unde aurolacii se simt ca acasa iar pietonul ce se avanta prin acest loc grabeste cadenta pasului pentru a nu avea surprize.
Noaptea, acest pasaj este deja un test de curaj pentru orice om normal la cap, dar dupa cum va spuneam, pe aici trec doar oamenii mai amarati care conteaza doar in perioadele electorale .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    Acest pasaj a fost „reabilitat” acum citiva ani de firma Proinvest a fiului lui Ion Munteanu si a iesit aceasta catastrofa atit ca conceptie cit si ca exacutie.De ce au montat tavan fals la un pasaj subteran,doar pentru ca lampile de iluminare sa fie la indemina hotilor? au disparut imediat.De ce s-au montat acele cotete pentru eventuale spatii comerciale,cine-si duce marfa acolo stiut fiind ca la orice ploaie se inunda iar circulatia pe acolo este foarte slaba dupa inchiderea fabricilor spre care se trecea pe acolo iar noaptea este zero? Reparatii nu se pot face ca este in termen de garantie si cum sa-l determine pe finu sa faca reparatiile.Au disparut si gratarele ce acopereau santurile de scurgere,real pericol de accidente il reprezinta santurile goale de la capatul scarilor,stiu,am vazut si cine le-a luat un tigan diliu care trece zilnic pe acolo,dar cine sa-l vada cu gratarul da 2m de acolo pina pe muncii la chioscul de fier vechi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate