Sportivii din Piatra Neamt vor sali moca

3

La ultima sedinta de CL, un grup de, zic ei, sportivi au venit si au cerut sa se voteze pentru reducerea cu 50% a taxelor pentru chiria salilor de sport unde fac ei ce fac si denumesc generic sport.
Desi au venit cu un argument total gresit invocand ca din sport nu se face profit, dar chiar ei traiesc din banii pe care-i scot din sport, domnii si doamnele sportive au cerut dupa cum va spuneam o reducere de vreo 50%. Consilierul local Teodorescu Constantin a plusat si a propus un amendament prin care sa se poata reduce cu pana al 75%, ca la final, ce sa vezi, oamenii tot nemultumiti si mai mai ca ar fi vrut sa fie totul moca, desigur mai putin profitul lor, caci ei fac sport cu micutii din Piatra Neamt contra unor sume de bani nicidecum voluntar.
Ce sa mai zici, e bine asa cu sportul asta care cere favoruri comunitatii, dar poate ar fi bine ca sa faca si ei ceva pentru comunitate si daca nu pot aduce cate o sacosa de medalii pe an, poate activitati de astea mai umane, ca sincer nu am vazut la nicio activitate de strangere de gunoaie imbulzindu-se cate zece cluburi sportive cu cate 50 de sportivi fiecare.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Gelu spune

  Articolul se incadreaza intr-o perfecta obtuzitate a vremurilor.
  Acum,pana si terenurile de sport pe care jucam o miuta sau un baschet in copilarie,sunt securizate cu garduri de 6 m pe timpul verii.
  Nici musca nu trece.Nu vezi un copil batand mingea din iunie pana in septembrie….
  Care-i faza domnu’ Robert?
  Gigel sa nu mai faca karate,Gina sa planga in pumni ca nu putem plati orele de dans in conditiile actuale,antrenorii sa mearga la saiba in productie ca asa doriti.
  Inteligenti si priceputi la toate,guvernanti,consilieri,ziaristi,ce solutie oferiti in loc?
  Pot sa inteleg ca nu ati auzit ori nu dati doua parale pe Legea 69/2000 a sportului in Romania.
  „domnii si doamnele sportive” cum sunt numiti peiorativ in pauza dintre 2 tigari…o parte or fi chiar si oameni de calitate.Ce credeti?

  ADMIN: Sportul ar trebui sa fie apanajul statului cum este in toate tarile civilizate nu ca la noi in Piatra Neamt unde o gasca de antrenori privati vor sa faca ceva si nu au nici bani , nu realizeaza nici venituri si nici cu performanta nu prea ne laudam. Cine doreste o dezvoltare a sportului sa vina sa ne arate ce demersuri a facut in acest sens pana acum ca de vorbe si de milogeli pe la primarie …

 2. oana spune

  Se cunoaste ca domnul ”ziarist” nu are nici copii si nici nu practica vreun sport. Nici macar ”sportul mintii”…in locul dumnealui as fi fost macar putin curios sa vad si punctele de vedere ale reprezentantilor acestor cluburi si apoi sa scrie asemenea articol. Halal!
  P.S.: desi v-am admirat pentru activitatea anterioara, m-ati dezamagit profund de data aceasta.

 3. ciprian spune

  Prietene ziarist esti total pe langa realiate.Preturile la inchiriere s-au marit cu 233%(la suta)din senin.Ori cerea care s-a facut primariei a fost de a micsora aceasta marire cu 50%(la suta)si nu de a primii salile in mod gratuit.
  Si ar mai fi e chestie, ce dumneavoastra in mod malitios ati relatat.In cadrul acestor cluburi fac performanta copii ce reprezinta cu succes orasul piatra neamt acolo un participa.Nu sunt asa zisi sportivi ci sportivi adevarati inscrisi la federatie care muncesc cate 8 chiar 10 ore pe saptamana de la cele mai mici varste.Timpul lor liber il impart intre scoalaA si antrenamente.Marirea chiriilor de asemenea proportii coroborate cu pretul echipamentelor a transportului,a meselor si al cazarii la competitii ar face pe multi sa renunte la performanta sau poate chiar sa mai faca sport.
  Deschid o paranteza si va spun ca saptamana trecuta in cadrul unei competii nationale din 28 competitori ce au reprezentat cluburi din tara primul loc a fost ocupat de cei din piatra neamt;deci au fost cei mai buni pentru ca au muncit pentru asta.Si doar asta le este cererea…sa fie lasati sa munceasca(antreneze)la niste preturi decente…si nimic alt ceva de la nimeni.
  P.S.Aceste cluburi se autofinanteaza si nu primesc nimic de la primarie in mod gratuit.Nici macar felicitari atunci cand li se cuvin.
  Domnule ziarist sa va citesc cu bine!

  ADMIN : De 20 de ani guvernantii si autoritatile locale se sterg fix la fund cu sportul vostru. De ce reactionati deabia acum cand va sunt lovite interesele financiare proprii ? Unde ati stat ascunsi pana acum ? Sa ne amintim cum se revoltau sportivii pe vremea lui Ceausescu si ce faceau ? Voi stati acum ca niste gaini ascunse in cuibare… frumos exemplu dati copiilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate