Nicolae Sălăgean, primarul de Bicaz isi pregateste demisia

6

Nicolae Sălăgean, primarul orasului  Bicaz a promis inainte de alegeri ca va demisiona daca nu va reusi sa deschida spitalul din Bicaz si iata ca a venit vremea sa dea tuturor politicienilor o lectie de demnitate .

Nicolae-Salagean
Nicolae-Salagean

A trecut ceva timp in care domnul Nicolae Sălăgean a facut tot ce a putut sa redeschida spitalul si in luna ianuarie a acestui an chiar a reconfirmat public faptul ca va demisiona spunand ca “Dacă nu reuşim să reluăm activitatea în acest spital, eu plec de la conducerea primăriei.”
Au trecut inca 8 luni de la ultimul angajament de demisie a domnului primar si cum un om cu verticalitate si morala nu poate astepta pana la sfarsitul mandatului cautand scuze in permanenta, iata ca acum a venit momentul cand domnul Nicolae Sălăgean, om de onoare si cuvant dupa cum in cunoastem cu totii, sa si puna in practica  promisiunile fata de cetateni care l-au ales si sa isi prezinte demisia, urmand ca in curand sa avem parte de alegeri anticipate la Bicaz.
Gestul de onoare pe care trebuie sa il faca acum domnul Nicolae Sălăgean nu poate fi evitat, deoarece el este o persoana cu morala si cuvant, iar spitalul din Bicaz a fost unul dintre punctele forte cu care a castigat voturile oamenilor.
Demisia domnului Nicolae Sălăgean va reprezenta o pierdere pentru viata politica din Bicaz si una importanta pentru PSD, dar ar fi trebuit sa se gandeasca si domnia sa ca intr-o economie in picaj, sansele ca din zecile de spitale inchise in Romania sa se redeschida chiar cel de la Bicaz, sunt minime. Poate ar fi fost mai inteligent sa se mearga pe ideea unei  semiprivatizari, dar de acum timpul e trecut. Sa vedem ce va face urmatorul primar.
Cu multa admiratie trebuie sa apreciem gestul anuntat din timp de domnul Nicolae Sălăgean si faptul ca isi va onora promisiunile facute in campanie, pentru ca daca ar fi facut altfel, nu ar fi demonstrat decat ca este un politician fara caracter si fara pic de onoare.
Felicitari domnului Nicolae Sălăgean pentru decizia de a pleca de la conducerea primariei pe motivul nereluarii activitatii in spitalul din Bicaz.
Jos palaria in fata domnului primar Salagean pentru faptul ca la dumnealui cuvantul este cuvant si cand spune ceva face exact ce spune .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. secret discret spune

    spitalul se va deschide in sfarsit maine .dar domnul primar tot nu este un om de cuvant,a mintit oamenii cu multe lucruri,si nu se tine de cuvant suntem un popor corupt,din cauza lor plecam in tari straine ne lasam parintii si copii acasa nestiind ce este in sufletul lor si ale noastre care suntem plecati,2 facultai poti sa ai ca nu faci nimic,vrei sa locuiesti in orasul tau acolo unde te-ai nascut dar din pacate statul nu ne da voie la o viata decenta a noastra si a copiilor nostri.toti sunt mincinosi

  2. junghiul spune

    Ar fi pacat domnule scriitor de articole care tot ataci la nobletea domnului primar Salagean,ca acest OM sa-si dea demisia.
    Are foarte multe de facut si sa stiti, daca nu stiati deja,ca acest om a facut mult bine la viata lui si mai are de facut.

    ADMIN : Pai cine il opreste sa faca ? Am zis noi sa plece acasa ? El este singurul autor al teoriei cu demisia, nu am inventat noi asta .

  3. junghiul spune

    Sa-si dea demisia din viata politica toti cei care au contribuit la inchiderea spitalului Bicaz si celorlalte spitale din tara.
    Asa de bine le-au inchis cei de dinainte incat cei de acum se chinuie sa le deschida.
    Vorba proverbului :Cand un prost arunca cu piatra-n balta ,se chinuie o mie de destepti si tot nu reusesc s-o scoata.

    ADMIN : GRESIT !!! Sa plece acasa toti cei care dupa ce au primit votul nostru spunand ca vor lupta cu hotii acum sunt aliati cu ei. La cat s-a furat in primaria Bicaz ati auzit sa dea cineva un leu inapoi? Pai ce facem de asta au votat oamenii USL ca sa acopere ce au furat cei de la PDL inainte ?

  4. de astazi coroi spune

    daca o face da dovada ca inca mai este un om de valoare.daca nu o face inseamna ca nu a inteles nimic din ceia ce inseamna democratie.chiar daca minusculul unpr roieste pa langa el ca la ziua marinei il rog sa aiba demnitate si sa nu devina un las.la acesta data intre lichelele politice oamenii valorosi nuau loc.ori jefuiesti cu ei si devii un nimeni ori iti vezi de treburile tale.de aceea de mai mult timp am avut senzatia ca salagean a intrat in troaca cu tarate.sa de domnu sa ma insel.deci demisia onorabile dl.salagean in caz contrar vei ingrosa randurile lichelelor politice.

  5. cititor spune

    Altcineva trebuie sa-si dea demisia,d-l Salagean este un om de toata isprava.Cum ar fi sa apara o lege ,care sa oblige, pe cei care mint alegatorii,sa demisioneze la un an de neindeplinirea promisiunilor ?Pentru ca aveti posibilitatea ,comparati ce au promis si ce au facut toti alesii nostri.Puteti face asta pt.noi?

    1. teposu spune

      te contrazici singur, cat a trecut de la alegerea dl-ui Salagean cand a promis ca primul lucru pe agenda este deschiderea spitalului, confor logicei tale ar fi trebuit sa demisioneze mai demult

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate