Salmonela noastra cea de toate zilele …

4

salmonela

Dupa cum va spuneam nu de mult, ni s-a nazarit noua asa de rai ce suntem ca directorul DSV , Ulea Sorin este foarte prietenos cu un caz de salmonela neprietenoasa descoperita la o ferma de gaini din zona Izvoare .
Desigur ca noi eram presa rea care speriam populatia si de fapt nimic nu era sigur, ca dupa analize s-au mai facut alte analize si inca un set de analize paralele ca poate totusi cazul nu e asa de grav si iata ca, ce sa vezi, iar am avut dreptate si azi la ferma cu pricina e mare comisie adunata si se cauta solutii pentru sacrificarea a peste 11.000 de gaini, adica un numar de pasari destul de mare incat daca ar sta in sir indian tinandu-se de aripa, ar putea sa ajunga pana unde este domnul director Ulea in concediu . Nu stim ce vor face cu ouala, dar presupun ca si ele vor fi distruse si sa vedem cine se va ocupa de nimicirea efectivului de pasari, caci 11.000 de gaini este un numar foarte mare pentru un abator normal, ca sa nu mai spunem ca sacrificarea pasarilor contaminate cu salmonela se face de regula prin gazare .

Noua rugaciune DSV (pamflet)

Salmonela noastrã cea de toate zilele, nu ne-o da nouã astãzi.
Si iartã DSV-ului greselile sale ,
Precum si el iarta gresitilor lui.
Si nu duce infestatii in carantina.
Ci apara-i de presa cea rea.
Hai pa!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Dar de ce aproape fiecare articol se termina cu Hai pa?

  ADMIN : Pentru ca este o chestie la fel de stresanta ca si actiunile celor care ne conduc. Recunoaste ca e enervanta rau expresia asta „Hai pa!” 🙂

  1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

   Nu este enervanta expresia.Pentru ca in fiecare zi o folosim de mai multe ori.Dar chiar la fiecare articol in loc de incheiere sa vezi treaba asta e cel putin ciudat.Nu poate mai mult omul catre scrie? Prin clasa a treia invatam cum se incheie compunerile.Printr-o concluzie ceva.Dar…n-ai cu cine.Cand va spuneam ca nu respectati reguli elementare de exprimare in scris si voi ziceati ca nu conteaza decat ce se transmite in scris…ce sa mai consum timpul si energia? Hai pa! Eee! Merge?

   ADMIN : Nu va enervati ca faceti riduri.”Hai pa!” este o expresie imbecila dar care din pacate concentreaza in ea atitudinea autoritatilor fata de romani.Comportamentul fata de noi la spital se rezuma la „Hai pa!”, cand iti cei un drept primesti ceva de genul „Hai pa!” , cand cresc preturile sau impzitele si esti nemultumit primesti tot un „Hai pa!” ….. cam toata viata noastra a ajuns sa fie sub semnul „Hai pa!” .
   Prin incheierea articolelor cu aceasta expresie enervanta incercam sa mai trezim pe unii romani la realitate .

 2. ion spune

  bestiala rugaciunea! stim ca e pamflet, dar totusi cat adevar ascunde…

 3. janel iosub spune

  Daca nu aparea subiectul in presa, mancau prostii judetului pui si oua de ragaiau! Dar si asta are tupeu de centurista: cu o asa salmonela periculoasa, individul director, pleaca in concediu!!!! Asta este pretul pe care il pun acesti conducatori de institutii protejati de politicienii hrapareti! Hai pa ulea si poate in insulele in care ai plecat vei da nas in nas cu vreun rechin taur! Doar asa prin selectie naturala mai scapa lumea de banditi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate