Proiecte de hotărâre – şedinţa ordinară CJ Neamt din data de 19.08.2013

0
1
Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 82/2012 privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul comitetelor directoare ale centrelor rezidenţiale pentru persoanele cu handicap din subordinea Consiliului Judeţean NeamţUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
2
Modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 75/2012 privind împuternicirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul adunărilor generale ale acţionarilor ale agenţilor economici de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
3
Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 85/2012 privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul consiliilor de administraţie ale instituţiilor de cultură de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
4
Aprobarea unei asocieri cu Comuna Bozieni în vederea realizării unei acţiuni de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
5
Aprobarea unei asocieri cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ pentru realizarea unui proiect de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
6
Aprobarea atribuirii unei licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale în trafic judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
7
Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 52 /2010 privind solicitarea de transmitere în administrarea Consiliului Judeţean Neamţ a unui bun imobil din patrimoniul Comunei CeahlăuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
8
Aprobarea proiectului de interes judeţean ”Dezvoltarea infrastructurii pentru Serviciul Public Salvamont, din zona Durău-Masivul Ceahlău”, a documentaţiei tehnico-economice, precum şi a cheltuielilor legate de acest proiectUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
9
Aprobarea proiectului de interes judeţean ”Modernizarea infrastructurii rutiere pentru valorificarea potenţialului turistic din Masivul Ceahlău-Staţiunea Durău”, a documentaţiei tehnico-economice, precum şi a cheltuielilor legate de acest proiectUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10
Aprobarea unor măsuri pentru asigurarea circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene pe perioada iernii 2013-2014Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
11
Emiterea acordului de realizare a unor lucrăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12
Informare privind Decizia nr. 54/2013 a Camerei de Conturi Judeţeană NeamţUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
13
DIVERSEUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate