Primarul de la Piatra Neamt se plange de manipulare fara sa stie ca el este victima ei

0

Recent don’ primar s-a plans iar ca noi manipulam opinia publica oferind cifre false despre „jaful” de la ApaServ (presupunem ca de noi era vorba deoarece domnul primar face pe interesantul si nu da nume) .
Desi pare paradoxal, noi il intelegem pe domnul Gheorghe Stefan si il si compatimim totodata deoarece s-a inconjurat de tot felul de forme de  viata care il manipuleaza si ii ofera doar informatii care sa il provoace si inevitabil sa il puna sa se faca de ras .
Sa vedem intai ce spune edilul manipulat de alte forme de viata .

Textul original care a suportat modificari intentionate din partea celui care i la transmis primarului :
Compania a achizitionat , imbunatatit si mobilat un spatiu pentru birouri , a carei valoare s-a ridicat la suma de 1.928.748,08 ron cu TVA, din care:

-975.836,6ron pret de achizitie spatiu(etaj 3)

-813.396,6ron, modernizari(gresie, faianta, spoturi, igienizari, etc

-132.004.2ron,mobilier

-7510,68 ron , jaluzele

Din pacate asa se intampla cu o sumedenie de probleme din Piatra Neamt, iar domnul Stefan este rupt de realitate primind informatii categoric modificate cu rea intentie prin anumite slugi ce il inconjoara, iar aceasta manipulare permanenta la care este supus si pe care noi am sesizat-o de mult timp este cu siguranta izvorul multor decizii gresite luate de edil si unul dintre motivele pentru care Gheorghe Stefan afiseaza o atitudine de om ce se considera atacat din toate directiile .
Cine stie cate astfel de povesti a inghitit sarmanul primar si la cati oameni poarta el pica gratuit .
Asteptam cu nerabdare ca sluga povestitoare de articole sa explice edilului de ce l-a pus sa se faca de ras, iar din partea primarului nu mai asteptam nimic pentru ca s-a mai facut de ras si a spus ca isi cere scuze daca-i dovedim ca nu are dreptate, dar ce sa faci …. unii doar vorbesc de valoare si onoare .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate