Afaceri in spatele activitatii de asistenta sociala

0

cartier-valeni

Subiectul acesta ne-a fost adus la cunostinta de foarte multi locuitori ai blocurilor unde sunt locuinte sociale cu chirie diminuata oferite de primaria Piatra Neamt direct sau prin firmele subordonate .
Ideea este foarte simpla . Exista chiriasi de locuinte sociale care nu numai ca nu se incadreaza  in conditiile cerute de lege pentru o astfel de locuinta, ci nu au stat niciodata acolo folosind locatia doar pentru a genera profit din subinchirierea ei . Se spune ca sunt unii care au luat mai multe locuinte sociale , cate una pentru fiecare membru al familiei sau pe numele unor rude, iar ulterior aceste locuinte au fost inchiriate cu sume cuprinse intre 50 si 150 euro, obtinand astfel un venit lunar decent fara sa faca nimic, in timp ce alti oameni cu nevoi certe de locuinta stau inca pe liste de asteptare uitate prin sertarele primariei .
Este foarte simplu sa aruncam o privire pe listele cu locuinte sociale acordate de primarie si vom observa prea multe nume de familie care se repeta ca sa fie vorba doar de coincidente de nume .
Ce face primaria Piatra Neamt legat de acest fenomen ? Deocamdata nimic, desi s-a promis macar o verificare a respectarii criteriilor de incadrare in normele legale de acordare a locuintei sociale .
Felicitam pe aceasta cale USL-ul pietrean care desi cunoaste fenomenul nu face absolut nimic sa ajute oamenii care chiar au nevoie de locuinte . Noroc ca amaratii au „votat cu cap” ca acum pe USL-isti sa nu-i doara capul de tinerii sau oamenii ce au nevoie de o locuinta si culmea ar si putea sa o primeasca daca cineva ar face ordine in sistem .

Ion Ion

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate