Actiuni în domeniul silvic

0

În perioada 16 – 17 ianuarie 2013, politisti din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Neamt si Posturilor de Politie Farcasa si Grinties, în cooperare cu reprezentanti ai Biroului Corp Control din cadrul Directiei Silvice Neamt si ai Ocolului Silvic Poiana Teiului, au actionat pe linia prevenirii si combaterii ilegalitătilor în domeniul silvic, pentru verificarea modului de expediere si transport al materialului lemnos, precum si respectarea normelor privind completarea documentelor de însotire.
În urma activitătilor desfăsurate au fost constatate 4 infractiuni silvice si au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale, în valoare totală de 90.000 de lei. A fost confiscată cantitatea de 249,46 metru cubi de lemn, în valoare de 62.365 de lei.
Exemplu:
A fost identificat T. Constantin, din comuna Farcasa, judetul Neamt, care a tăiat si sustras 3 arbori în stare verde, nemarcati, de pe proprietatea unei femei din aceeasi localitate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de tăiere, fără drept si sustragere de arbori.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate