Accident rutier usor

5

În ziua de 8 ianuarie 2013, în jurul orei 12.55, pe DN 15D, în afara localitătii Girov, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce B. Ioan, de 48 de ani, din comuna Bârgăuani, judetul Neamt, conducea o autoutilitară, pe DN 15 D, pe directia Piatra Neamt – Roman, în afara localitătii Girov, judetul Neamt, a derapat si a intrat cu partea din fată în malul de zăpadă de pe partea dreaptă a sensului de deplasare, moment în care, din cauza nepăstrării unei distante corespunzătoare între vehicule, a fost lovit din spate de un microbuz transport persoane, condus de O. Pavel, de 58 de ani, din comuna Botesti, judetul Neamt.
Din accident a rezultat rănirea usoară a lui M. Florin, de 67 de ani, din Roman, pasager în microbuz.
Evenimentul s-a produs în conditiile unui carosabil acoperit cu zăpadă si viscol puternic.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt. Politistii recomandă încă o dată soferilor să conducă prudent, să nu plece la drum înainte de a se informa cu privire la conditiile meteo si despre starea drumurilor din zona pe care urmează să o parcurgă, să detină în masină lopată, perie/mătură, racletă, sac cu sare/nisip si lanturi, să evite actionarea bruscă a mecanismului de directie si a sistemului de frânare al autovehiculului si să păstreze o distantă mai mare fată de autovehiculele care circulă în fată.
Politia Rutieră atentionează că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheată sau polei. De asemenea, autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.
Reamintim că în perioada 08 – 13 ianuarie 2013, la nivelul Serviciului Rutier Neamț sunt instituite microfiltre la capetele sectoarelor de drum acoperite cu zăpadă, gheată sau polei pentru identificarea și sancționarea conducătorilor autovehiculelor care circulă pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheată sau polei, fără ca vehiculele să fie dotate cu anvelope de iarnă sau echipamente antiderapante omologate, conform tipului de vehicul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. marius spune

    Stimata redactie,imi cer iertare apriori pentru comentariul meu,dar,mi-e dor de un laic,ca de mama (D-zeu s-o ierte) ,tanjeste mintea si sufletul meu dupa un laic,pohtesc la laicuri !
    O ocazie mai buna ca co(pardon)municatul asta al serviciului rutier,nici ca se putea.
    Imi pica ca(pardon) o manusa.
    Deci,m-am gandit io bine,am stat,am analizat si mi-am dat seama ca toate se-ntampla din cauza unui singur om: Pinalty,aceasta Messalina,Aghiuta,uciga-l toaca,hot,smecher fara scrupule,manipulator(pardon) primar,al muncipiului.El si numai el,impreuna cu partidul lui,dupa ce au distrus din temelii orasul,au hotarat sa distruga si ciurculatia pi susali.
    Daca drumurile noastre toate nu sunt curatate,e vina lui,care, ca sa faca bani negri a oprit iesirea utilajelor din garaj,care sa dea cu sare, ori nisip,ori cu lopata.
    Banii economisiti,vor intra in punga lui si a partidului,care peste 4 ani va fi adus din nou la putere de catre prostime (multi din ei bugetari corecti si stimati in comunitate,pensionari cu pensii micute de 1500-2000 lei,negustori cinstiti sirespectati)
    Acest jeg(dupa cum bine se exprima un prieten) ii baga astfel bete-n roate si presedintelui de CJ,un om de o inalta probitate morala,un adevarat aparator al celor obiditi,asupriti,saraciti de sistemul mafiot al lui Basescu si Pinalty.
    Sper,ca acum imi dovedesc totala neapartenenta la vre-un partid.
    Sper sa intru in gratiile comentatorilor intelepti,care m-au criticat,pe buna dreptate(zic ei)
    Aceasta a fost Mea culpa si promit ca peste 4 ani voi alege asa cum vor hotari Ei
    Jos dezbinarea !
    Pentru minte si suflet.
    ai lav iu gelllu,x,ochi

    1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

      Na! Ca pe primul ti l-am dat eu.Numai sa nu-ti strice altii socotelile.Bucura-te acuma! Repede.Cat inca ai REITING 1. Sa-ti fie de bine! Mai ca as pune pariu ca se face -8 pana la urma.De reiting vorbeam.

    2. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

      Adevarul e ca e belea cu laicurile astea.Si mie imi plac la nebunie.Pot sa ma opresc de la orice.Insa cand e vorba de laicuri e nenorocire.Vreau laic! Cat mai mult laic. Sunt fan laic.Ce pot face niste neologisme din limba roamana! Oare este cul sa fii fan laic? Vreau mor end mor laic! Sunt disperat dupa laicurile mele.Nu dau la nimeni nici un laic.Daca dau laic eu cu ce mai raman? Dai azi un laic,maine alt laic si te trezesti fara laicuri.Eu daca raman fara laicuri am pus-o.Fara mancare rezist.Dar fara laicuri sunt terminat.Uite! I-am dat un laic lu` Marius si deja simt ca s-a rupt ceva din mine.Totul pana la laicuri.Lasati-mi laicurile-n pace.Sunt ale mele.

      1. marius spune

        Bogdaproste,boierule,bogdaproste

      2. marius spune

        deja ma simt mai bine
        Sunt LAIC (mirean)
        Sa stii ca pomana asta n-o sa ramana nerasplatita.
        Aveam un vecin care tot timpul spunea: cine da,lui isi da.
        Lucra la un depozit en gros,si mai subtiliza cate o fiola(ser fiziologic,bineinteles),iar cand ajungea in fata blocului se aseza pe banca si pe cine intalnea il baga iute in tratament. Ia ba d-aici,ca face bine,sangele Domnului,sau apa de foc,depinde ce prindea.
        Si cand trata,spunea vorbele astea.
        Era un tip simpatic. Sper ca e tot sanatos siDarnic. Sa-i dea D-zeu sanatate.
        Si tie !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate