Cercetat pentru furtul unui telefon mobil

0

În ziua de 8 ianuarie 2013, în jurul orei 19.25, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată despre faptul că între doi tineri a izbucnit un conflict pe strada E. Costinescu, din Piatra Neamt.
O patrulă de sigurantă publică s-a deplasat la fata locului, unde a identificat un minor, în vârstă de 16 ani, din Piatra Neamt, care retinuse o persoană despre care afirma că i-a sustras telefonul mobil.
Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că în timp ce minorul în vârstă de 16 ani se deplasa pe str. E. Costinescu a fost abordat de C. Paraschiv, de 22 de ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, fără forme legale în Piatra Neamt, persoană pe care nu o cunostea, si care i-a solicitat telefonul mobil pentru a face un apel. Ulterior, suspectul a refuzat să înapoieze bunul părtii vătămate. Asupra suspectului politistii au găsit telefonul mobil pe care l-au restituit minorului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate