Un mars pasnic al USL Piatra Neamt era sa se transforme intr-un conflict deschis

7

In ultima zi de campanie,  un mars pasnic al USL Piatra Neamt era sa se transforme intr-un conflict deschis din cauza unor tineri de la ARD , dupa cum declara staful USL , care au incercat sa produca scandal si au agresat manifestantii USL atacandu-i cu gaze lacrimogene .
Politia si jandarmeria au intervenit cu promptitudine izoland grupul de tineri ” kamikaze” .
Tot tinerii de la ARD se pare ca au cautat scandal pe tot timpul manifestatiei USL iesind ostentativ in fata lor cu bannere contra USL . Consideram ca aceasta actiune ARD a fost cea mai proasta miscare cu putinta aratand nivelul de aroganta la care s-a ajuns in politica nemteana si daca vreti nivelul de inconstienta, deoarece sa vii cu un grup care sa provoace un alt grup de cetateni frizeaza nebunia ca sa nu spunem mai rau .
Rusine sefilor ARD care au trimis o mana de tineri intr-o asemenea actiune de tip ” kamikaze” in care producerea unui conflict deschis cu victime atarna de un fir de ata .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
  1. Ioana spune

    Atentie la „ultrasii” de la miting. alegerele s+au incheiat….toata lumea e linistita….dar…..se zvoneste ca „ultrasii” bantuie liberi prin oras in cautare de noi provocari. G R I J A M A R E !

  2. Schellenberg spune

    @Luminita Marlan
    Poate ai vrut sa spui USLAsi…adica trupele de securitate comuniste…Pinalty face numai manipulari ordinare si diversiune securista ca asta a invatat la scoala, el are o alta scoala fata de noi pulimea, o scoala aducatoare de profit in stil securist…

  3. Luminata Marlan spune

    Tinerii ARDitori erau probabil cativa din trupele pe care le-a trimis Pinalty in ianuarie in Piata Universitatii, asa zisii „ultrasi”.

  4. Robert.V spune

    Ce e asa greu de inteles?! Daca USL cistiga atunci tradatori din USL cistiga si ei ca zic ca lor li se datoreza victoria.Daca usl pierde tradatorii tot cistiga pentru ca are grija de ei seful lor STEFAN ca rasplata ca au sabotat USL.Nu e logic:Cel care Fura mai mult da si adversarilor sa taca!! Sper sa vi se infunde basistilor odata sa scapam tara si orasul de acest rau.

  5. anastasia spune

    ERAU AFISE,BINE SPUS!DAR CUM SA MAI FIE DACA DISTINSA DOAMNA SIMIONICA,CARE ESTE SEFA PSD-ULUI NEMTEAN ,NU SE PREOCUPA DE ACEST LUCRU.PRIVITI SI FILMULETUL SI OBSERVATI CUM SE ASCUNDE PRINTRE OAMENI IN LOC SA FIE IN PRIMUL RAND ALATURI DE CANDIDATI.SE TEME CA NU CUMVA SEFUL STEFAN SA NU-I MAI SOLICITE CONFECTIONAREA DE ESARFE PENTRU VII TOARELE CAMPANII PDL,ARD?LA PIATRA-NEAMT S-A MUNCIT IN ACEASTA CAMPANIE ,IAR OAMENII AU FACUT-O DIN CONVINGERE,IAR DACA VOM INVINGE,ESTE DOAR APORTUL CELOR CARE AU PUS UMARUL ,NU A DOAMNEI SIMIONICA.OARE CINE A FOST”TRADATORUL”CARE A ANUNTAT PE CEI DE LA ARD DE ACEASTA ACTIUNE?VA LAS SA REFLECTATI…SUNT CONVINSA CA VOR IESI TOATE LA IVEALA.SUSTIN CANDIDATII U.S.L,IL SUSTIN PE DL.MARCOCI SI SUNT CONVINSA CA VOM INVINGE

  6. Apolitic spune

    Cei de mirare? Sunteti sigur ca PSD neamt vrea ca lumea sa iasa la vot?La cati tradatori are acest partid nimic nu ma mira.
    La Piatra Neamt blatul e doar la moda.Pur si simplu isi rad de noi.bietii fraieri cara torte si spera intro viata mai buna. printre ei o parte din lideri duc deja o viata foarte buna alaturi de protectorii lor de la puterea pdl pe care ii slugaresc.

  7. x spune

    De fiecare data cu 2-3 zile innainte de alegeri la fiecare scara de bloc erau afise cu arondarea pe sectii de votare,peste tot erau sageti cu directia spre sectiile de votare si sectiile de votare erau marcate distinct cu panouri ,Acum ninic,doar niste sageti ramase de la referendum,care nu au fost inca scoase

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate